WHIRLPOOL programtáblázatot keresek (beszélgetés)
Szeretnék segítséget kérni, egy Whirlpool AWT 2284-es programtáblázatra lenne szükségem.esetleg valaki tudna küldeni?
köszönöm a segítséget!
Marcsi
Sziasztok!
Abban kérném a segítségeteket,hogy tudna-e valaki küldeni Whirlpool awt 2056-500 mosógéphez programtáblázatot. Sajnos a Whirlpool honlapon csak használati utasítást tudtam letölteni, de abban nem volt. Előre is köszönöm
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni, egy Whirlpool AWT 2284-es programtáblázatra lenne szükségem. Tudnátok küldeni? Előre is köszi: Edit
Sziasztok! Tudna nekem valaki programtáblázatot küldeni a Whirlpool AWT 2288/3 típushoz?
Előre is köszönöm!
A [link] web oldalra feltöltöttem a Whirlpool AWT 2205 felültöltős mosógép programtábláját.
(A kézikönyv digitalizálása, feltöltésének előkészítése folyamatban.)
Sziasztok én is ezt a program táblázatot keresem:)
De nem találom:(
Valaki tudna segiteni
sziasztok!
Nekem whirlpool AWT 2205 típusú mosógéphez kellene programtáblázat. Én is használtan vettem, papír nincs hozzá, az ügyfélszolgálatos email címről pedig nem válaszolnak. :-(
Tud valaki segíteni?
Köszi előre is!
ugyfelszolgalat_whirlpool@esense.hu
szerintem itt küldenek neked
Igen whirlpool felültöltős.
Ha gondolod szívesen lefénymásolom Neked és elküldöm postán :)
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed a Whirlpool felültöltős mosógépekről?
- Whirlpool Awt2284 mosógéphez keresnék programtáblázatot. Tud valaki segíteni?
- Melyik szárítógép jobb (márka szerint): Zanussi, Electrolux, Whirlpool, Hotpoint Ariston?
- Mitől lehet, hogy a Whirlpool ADG 6560 IX mosogatógép rondán mossa el a poharakat?
- Whirlpool 2089-800 használatával kapcsolatban valaki tudna nekem segíteni? A programtáblázat érdekelne.
- Whirlpool ADG 3340 programtáblázat