Wellness kérdéseim lennének.Tudnátok segíteni? (tudásbázis)
Kiskunmajsa. Én nemrég jártam ott. Nem szálloda, de nekem éppen megfelelt. Jó a fürdő, a wellness szolgáltatások (szauna, masszázs, jakuzzi, sókamra), és elég jó árban is. Csomagban még jobban megéri.
Én most jöttem haza Velencéről. Egy nemrég épült szállodában voltam (4****). A hozzátartozó wellness részt nemcsak a szállodai vendégek használhatják, oda bárki bemehet az utcáról. Több emeleten szaunák, medencék (gyermek, gyógy), klf. masszázs, torna lehetőségek vannak.
Kék Duna Wellness ráckeve nagyon jó, vagy Savoyai Kastélyszálló-Ráckeve szinte egymás mellett vannak. Szívből ajánlom, tapasztalat.
A kastélyszállók a legdrágábbak. Vannak Pest környékén is wellness szállók.
köszi a tippeket...majd megnézem,de lehet nem megyünk,mert amugy is nagyon nehéz szabad hétvégét találni,mivel komoly szinten kézizik A válogatottban.
No igen, de nagyon sok wellness hely (pl kastélyszállók) messze vannak a városoktól. Márpedig ha el akar menni 3 napra wellneselni, akkor biztos nem szeretne 3órákat buszozni átszállással.
Szerintem vagy nézzen Pesten, vagy nézzen körül, hogy mi van elérhető közelségben.
Én Velencére megyek nemsokára, az itt van közel. Írd be a keresőbe, hogy "wellness" és a környéket, ahová szeretnél menni, és nagyon sokat kidob a gép.
Hát én ebben nem tudok segíteni...bár Hajdúszoboszlóról jót hallottam.. Érdemes a neten utánanézni és felhívni őket, hogy milyen lehetőségek vannak és akciók..Sok sikert ;o)
egyébként biztos Bp-en is van sok lehetőség, csak én úgy vagyok ezzel, hogy ha helyben maradok, akkor nem fizetek 8000 Ft egy alvásért, hanem akkor reggel megveszem a fürdő belépőt, és estig ottvagyok és hazamegyek aludni.
vagy buszra szállnak, és diákkedvezménnyel utaznak.
No igen, de ilyen helyre csak akkor tudnak menni, ha van autójuk... és úgy is nagyon kell számolni a benzinpénzt.
Mi ősszel Sikondán voltunk (Komló mellett) és nagyon jól éreztük magunkat!
egyéként tudom ajánlani Mórahalom Erzsébet gyógyfürdő, Szeged mellett van 20 km. a fürdőnek is van panziója és sok magán szállás is van. nagyon jó hely, mi gyakran járunk oda.
sokszor lehet érdemesebb elmenni messzebb Bp-től, mert még az útiköltséggel együtt is olcsóbb lehet. inkább wellnes hétvége "csomagot" keress ne a Ft/fő/éj árakat nézd, mert úgy mindig drágább sokkal. nagyutazas.hu címen nézz szét, nagyon sok belföldi csomag van rajta, és ár szerinti sorrendbe rakja.
nekem van egy power pointos felsorolásom,ha kell írj privit,és küldöm! igaz,itt szállodák is vannak.
Amúgy kiskunhalas nagyon jó,ajánlom!
Cegléd jó hely, bár nem túl olcsó. De nézegesd meg hol milyen akciók vannak.
pesten lakom...:)És ő is:)
Attól függ merre felé laksz. Mindenképp a közelbe kéne mennetek.
Barátom most fog ballagni,és már felmerült bennem,h elvinném egy wellness hétvégére.Tudtok vmi jó helyet MO-on belül?hova érdemes menni?ami jó hely,de nem is túl drága(diák vagyok)...?
Wellness kérdéseim lennének.Tudnátok segíteni?
További ajánlott fórumok: