Wedone hideg zsíroldó foltjait hogyan szedhetem ki a natúr fabútorból? (tudásbázis kérdés)
Na csajok! Elárulom milyen merész dologra gondoltam. Amivel elcsesztem a bútoromat azzal is hoztam helyre. Ugye tegnap óta gondolatban csak ezzel foglalkoztam, mivel ha a férjem észrevette volna... hát nem is tudom mit mondott volna.
Nos bespricceltem az egész konyha bútort és szivaccsal szép egyenletesen elkentem rajta, majd hagytam hogy jól beivódjon a fa szerkezeteibe, és utána jól lemostam és letörölgettem. A kezem az oda lett de ez legyen a legkevesebb.
Szebb lett mint új korába, csak egy kicsit sötétebb. Úgy sem tetszik ha egy barna bútor világos, én a sötétbarna bútorszíneket szeretem.
A profilomnál vannak a kész képek ahogyan most néz ki. Mit szóltok?
Szegény, tényleg jól elintézted! :( Ha nagyon fontos, próbáld megcsináltatni. Gyorsabban, szakszerűbben lekezelik lesz egy kis pénzért cserébe.
A mellekélt ábra mutatja, hogy ha te állsz neki "házilag" azzal nem biztos, hogy jól járunk! :D Addig tisztítod, fényesítgeted, csiszolod, míg eltűnik.. :D
Hát köszönöm a tanácsokat. Én balga hogy csinálhattam ilyet, de a férjem még nem vette észre a bútoron, még nem tünt fel neki.
A bútor képét az adatlapomon láthatjátok. Foltos lett
Nekem egyszer a kezem marta szét, én balga kesztyű nélkűl tisztítottam vele a tűzhelyt, mire végeztem szétment a kezem :-((
Csiszolás lakkozás! :-(
Tuti, hogy le kell csiszolni. :(
Fára nem szabad erős vegyszereket nyomni, ha nem lakkozott, akkor pedig semmit sem!
További ajánlott fórumok:
- Fogamzásgátló tabletta mellett szedhetem a Biovanne kapszulát?
- A nőgyógyászom "ránézésre" írta fel a gyógyszert. Szerintetek szedhetem?
- Foglalatba tört izzó maradványát mivel szedhetem ki?
- 90 napos diétát csinálom épp. Szedhetem mellette a Slim Fitet?
- Hogyan szedhetem ki a farmerom színét?
- A HairClinic kapszulát szedhetem másként, mint ahogy rá van írva?