Webkamerás modellként dolgozom. A szűk családom tud róla.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Még mindig vàrom a linket! :)
Lenne pár jó ötletem.
" talán te vagy a kiÍró is egy másik profilod alatt, azért véded ilyen vérmesen.😂😥 "
védelemről itt szó se volt,csak belém szorult egy kis empátia,nem úgy mint beléd,meg nem itélkezek emberek felett
ha meg neked jol esik azt hinni én irtam ki a vallomást,akkor ez is váljon egészségede,bár nem tudom,ki az a hülye,aki anonim kiirhat egy vallomást,aztán meg beír ide csak hogy lebuktassa magát ebből is látszik hogy eszed semmi :))))
egyébként meg ennyi erővel te is kiirhatttad a A MÁSIK PROFILODROL....Ezen jót röhögtem 🤣
Még csak most látom...felbüffent benne két hét után,hogy nem tetszik ,amit írtam,jóisten de beteg és szánalmas .D
a témának már aktualitása sincs,rég lecsengett,erre ma beír
:D
ennyi örömöd legyen az letedben,mint ahogy ennyi is van,szegénykém ....:)
nem szorulok rá több pénzre kedves,nagyon tévedsz,bár az én anyagi körülményeimhez neked szerintem semmi közöd nincs ...meg általában az vergődik a legjobban,meg firtatja masnak mije van vagy mije nincs,aki a saját életével rohadtul nem elégedett,errol meg senki nem tehet,csak te "kedves" :D
nem érdekel a véleményed sem csak nekem is megvan a sajátom,aztan bocsássál már meg hogy az nem egyezik a tieddel:D nevetséges vagy és arrogáns,és még primitiv és buta ,ennyi rolad a véleményem,aztán tedd ahova akarod,további jó szórakozást :DDDDDD ;)
Megnéztem egy ilyen oldalt :)
stripchat hát imádom ❤️❤️❤️❤️❤️
ja és azt is érdemes lenne elfogadni,hogy egy témához rajtad kivül mások is hozzászolnak,szolhatnak,aztán az arcból kicsit visszavenni ;) pláne olyanokkal szemben akik szintén véleményt irnak,normalisan, és normalisan szolnak hozzád,bár ez is intelligencia kérdése ;)
hogy ki mit tud vagy nem tud értelmezni,abba végképp felesleges belemenni ;):))))
kissé ingerült vagy,,elég szomorú hogy felnőtt ember létedre még nem szoktad meg,hogy nem érthet veled mindig mindenki egyet mindenben,szerintem ez nevetséges
meg az is hogy azon lovagolsz ki hogy keres pénzt,gondolom ez a te életed nem befolyásolja,akkor mit lovagolsz rajta?
nagy úr az irigység :dddddd
Ha tanárként akarna többet keresni, akkor "tudsz rajta segíteni"? Vagy az a tanács a segítség, hogy korrepetáljon? 🤔
Lehet, hogy elítéled, de ezzel a munkával legalább nem szorul senki segítségére. És szerintem sokkal jobb, mintha offline csinálná.
Szerintem a probléma az, hogy annyit keres főállásban egy társadalom számára tök fontos szakmában, hogy abból nem él meg.
Amúgy meg de, ha valaki úgy tanár, hogy nincs aki támogassa, pl. pár, szülő, az a lakhatás (lakéshitel vagy albérlet + reszi) kifizetése után kb éhenhal. Kivéve nyilván, ha van valahonnan egy tehermentes, alacsony rezsjű lakása, de az megint nem alapeset.
látszik,hogy tényleg fogalmad nincs ,mennyit keres egy pedagógus,tanár,tanitó,óvónő,teljesen mindegy,mindegyik a semmire elég.
Mindenesetre ha nem tudsz vmit,akkor nem kellene mások fölött ítélkezni...
a korrepetálás az jóval tiszteletreméltóbb"
Számlát is adsz a szülőknek, hamár tiszteletreméltó munkát végeznél?
További ajánlott fórumok:
- Ha lenne az oviban webkamera, benéznél, hogy mit csinál a gyereked?
- Szex chat, webkamera
- MSI VR-601x-085 laptop telepítőlemezén hol találom a webkamera telepítőjét?
- Vettünk webkamerát az otthoni gépre, a laptopon eleve volt, most akkor mindent látni fognak a szüleim, hogy miket nézek meg a laptopon?
- Hogyan győzzem le azt a félelmemet, hogy lásson egy nagyon kedves fiú barátom webkamerán keresztül?
- Melyik városban található élő Webkamera, mint Székesfehérváron az Országalmánál?