Vörösrózsa tetoválás-szerintetek hova? (tudásbázis)
Bár látom, hogy elég érzékenyen reagálsz a hozzászólásokra, de azért leírom a véleményemet. Értem, hogy emlék, na de vörös rózsa? Oly nagyon kommersz, mintha egy pillangót, vagy delfint csináltatnál. Persze például a lepkébe is bele lehet magyarázni, hogy az örökös változás, elmúlás stb... jelképe, de nekem furcsa. Elgondolkoztam azon, hogy emléktetoválás. Nyilván akkor valami olyat csináltatok, amiről ténylegesen az adott ember jut eszembe, mert annyira jellemző. Senkit nem tudnék mondani, Axl Rose-on, és a szomszéd rózsatermesztőn kívül, akiről ez jutna először eszembe.
Annak azért örültem, hogy senki nem javasolta a mellett a szimbolikus jelentés miatt.
Még egyszer, nem bántás, nem kötözködés, csak leírtam a véleményemet.
Nem szeretek a vitákba beleszólni, de ne felejtsd el hogy itt nincs hangsúly. A hangulatodtól függ hogy mit hogy olvasol.
Nem érzem hogy bárki is bántani akart volna
Figyelemfelkeltés?Feltűnési mániában szenvedsz?
Köszönöm,meglesz hozzá a "boldogság".
Továbbiakban kérlek kímélj meg a "figyelemfelkeltéssel",reagálni nem fogok rá.
popsira, popsi fölé vagy szeméremdombra?
de ha valami mást is teszel mellé-levélkék pici inda nonfi stb akkor szinte bárhová el lehet készíteni.csukló?
Én sem.Azért írtam,hogy az olyanok kíméljenek.
Van egy nagy szemölcs a jobb lapockámon,a balra meg nem lenne jó,mert a bal karomon van a liliom,túl egybe menne.
Nem szeretem a gunyolodókat és a sértegetőket...
Jó mondjuk azt nem tudták, hogy valaki emlékére szeretnéd, mert azt csak később írtad. Amúgy a lapockádra jó lenne, ott van már valamid?
Miért ne bántanának?Benne volt a pakliban,amikor kiírtam a kérdést,jönnek majd a gónyolódók meg sértegetők.
Mondjuk,én nem röhögnék senkin,aki elveszített valakit...
Embere válogatja.
További ajánlott fórumok:
- Ha van tetoválásod, ird meg kérlek, mekkora és mennyibe került, lehetsz áldozata is az ezen meggazdagodni vágyóknak!
- Műköröm, tetoválás - férfi kérdezi
- Egy tetoválás és piercing szakértő tanácsai
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- Tetoválás - hová és milyet?
- Hová csináltassam az adatlapomban szereplő tetoválást?