Vörösboros libamell recept

80 dkg csontozott libamell
4 evőkanál olaj
2 evőkanál ketchup
2-3 gerezd fkhagyma
2 dl vörösbor
só
őrölt bors
A Vörösboros libamell elkészítési módja:
A libamellet felszeleteljük,sóval borssal megszórjuk,forró olajon a szeletek mindkét oldalát megpirítjuk.Tűzálló tálba tesszük. A vörösbort a ketchuppal elkeverjük,hozzáadjuk az összezúzott fokhagymát kevés sóval és őrölt borssal ízesítjük és a húsra öntjük. Lefedve előmelegített sütőben puhára pároljuk. Burgonyapürével, savanykás befőttel(szilva) tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2011. okt. 29. 18:19
A vörösboros libamell elkészítési módja és hozzávalói.