3 éve én is (padlizsán)vörösből szőkültem egy viszonylag vállalható, természetes árnyalatra (kb. 7-es szőkére), bár akkor a leszívatás nagyon jó opciónak tűnt... Szóval csak ebből a szempontból tudok nyilatkozni. :( Anno 2x is le lett szívatva a vörös, de így sem lett tökéletes; nagyon átütött a szőke alatt a színe végig, ameddig le nem nőtt. Ragaszkodó, az biztos.
// Esetleg nem lenne kíméletesebb opció, ha fokozatosan festenéd be a hajad egyre inkább szőkés árnyalatú vörösre? Mármint arra célzok, hogy ha mondjuk a végeredmény ilyen eperszőkés lenne. :) Talán nem érné akkora sokkhatás a hajad.
Nekem tizenèves koromban 3èvig volt fekete a hajam.Eredeti szőkèsbarna.Na a feketèt kiszivattam,erős rèzvörös jött ki,s azt festettem közèpszőke szìnnel.Pàr festès utàn kb 2-3 alkalom nem làtszik a vöröses àrnyalat.
Sziasztok! A hajam rézvörös (7-8-as mélységű lehet jelenleg). Szeretnék aranyszőkét vagy bézsszőkét, de a leszívatás nem opció. Egy fodrásztól azt a tanácsot kaptam, hogy fessem egyre vilagosabb szőkével, de arra nem kaptam valaszt, hogy milyennel... Tudnátok nekem segíteni? Volt, aki ezzel a módszerrel szőkült? Köszönöm szépen a válaszokat! 🤸