Vörös hajfesték (beszélgetés)
Nem tudom. Mondom én azt a LONDACOLORT használtam. De ha tanácstalan vagy, menj fodrászkellékeshez és vegyél BES vagy Lisap terméket. Ezek Tutik. A fodrászom ezeket használja.
Amúgy ha ilyen fiatal vagy, akkor szerintem neked is tetszenek a merész színek. Bejöttek az igazán vad színek festékben. Már nem csak szinezőben lehet kapni lilát, zöldet, kéket, rózsaszínt...
A lila és a rózsaszín nagyon jó.
Nekem eddig mindegyik kopott.
És minden héten van legalább 2 ember aki megkérdezi:befestetted a hajad???? :)
pedig csak kb 3 havonta szoktam.
Az én fodrászom nem tudom mit csinál, de soha nem ereszt a hajam. Az anyám saját magának festi és miután lemossa, önt egy tálba egy kis ecetet meg hozzá vizet (ez össz. kb 1 liter) és leönti a haját.
Majd kiöblíti.
Szintén Wellatonos vulkánvörös vagyok, már évek óta. A színét ereszti, de nem szokott kifakulni. Csak sajnos ugyanúgy lenő, mint mindegyik... :D
Aug. végén - szept. elején volt utoljára festve, a színe még mindig szép, pedig elég szutyok hajam van...
Szia!
Anyósom évek óta a wellatonból a colorádó vöröset használja,és neki az negyon bevállt,sosem fakult ki.
További ajánlott fórumok:
- Milyen barna hajfestéket válasszak, hogy a végeredmény ne legyen vöröses árnyalatú?
- Kopott festett fekete hajat befogja vörös hajfesték?
- Sötét mahagóni a jelenlegi hajszínem, de vörös szeretnék lenni.Milyen hajfestéket vegyek? Melyik márka a legjobb?
- Tartós fekete hajfestékkel festettem a hajam, de nem tetszik. Hogyan szedhetném le itthon a festéket, hogy vörösre festhessem be a hajam?
- Mi lehet az oka annak, ha szőke hajfestéket felviszem a hajra, az nem barna árnyalatú lesz, hanem vöröses?
- Mi a különbség a Syoss Color Stylists' Selection tartós hajfesték 8-4 Világos lávavörös és a 8-4 Világos lávaszőke között?