Vonyarcvashegy érdekelne, azon belül is a park kemping és üdülő falu! Ismeri valaki? (tudásbázis kérdés)
A vonyarci strand is ingyenes 6 óra után!
Egyébként, ha a lépcsős részen mész be, akkor nem kell köveken taposnod...:(
Szia!
Igaz mi baráti társasággal de minden évben ott nyaralunk. A park kemping nagyon hangulatos hely, rendezett és sok szállástipus közül választható. Szépsége hogy maga a kemping egy domb lábánál fekszik és így fentről gyönyörű a Balaton és egyben a kemping panorámája. A partja eléggé kavicsos de nem mélyül hirtelen. Szuper hely mi nagyon szeretjük, mindig teltházas. A strandrészen van egy kismedence de azt inkább csak pancsolónak mondanám, viszont a játszótere szuper.
Remélem segítettem. Jó nyaralást kívánok!
Szia!
Mi pénteken jöttünk meg Vonyarcról a 2 éves kislányommal. Nekünk nagyon tetszett a Lido strand. 500 Ft a belépő. A kövek szerintem nem olyan vészesek, max 1 m szélességben van a parton. A strand másik felén lépcsőn lehet bemenni a vízbe. Van játszótér, viszont iszonyúan átforrósodnak a játékok, így napközben nem igazán tudtuk használni. A homokozó viszont fedett.
Tavaly már a fizetős strand biztos nem volt kavicsos, homok vagy iszap vagy mi van a vízben. Lépcsőn lehet lemenni, tehát nem egy tengerpart-feeling, viszont mi élveztük. Ekkora gyerekeket úgy sem fogsz egyedül beengedni, akkor meg mindegy, hogy lépcsőzni kell, vagy sem...
Egyébként sok az árnyékos terület, és hatalmas a füves rész a strandon.
Nekünk nagyon tetszett, még nem volt egy éves sem a kisfiam, amikor ott voltunk nyaralni.
Köszi szépen!
Legközelebb valószínű jobban előre gondolkodunk majd!
Nem mélyül hirtelen,de a kavicsok borzasztóak!Persze lehet hogy azóta már megváltoztatták,mert mindenki ki volt akadva rajta. :)
Mindenesetre ha legközelebb mennétek a Balcsihoz én B.lellét ajánlom.Az tényleg gyerekes családoknak ajánlott!
Hát igazság szerint már befizettünk a kempingbe,úgyhogy nincs vissza út!
Azt tudom,hogy a kemping strandja hirtelen mélyülős,éppen ezért érdeklődtem a fizetősről hátha az jobb a kicsiknek,de ezek szerint nem sokkal!
Köszönöm a válaszodat!
Szia!
2 éve voltunk Vonyarcvashegyen.Nem voltam elájulva tőle.Sokkal jobb Balatonlelle ha gyerekekkel mész.
A strand fizetős és leszórták rohadt kavicsokkal a partot,a gyerekeimet úgy kellett becipelni,mert több méteren át szúrtak a kövek.Nagy ötlet volt tőlük.
Lellén van szabadstrand és 5-től a fizetős is ingyenes,annak végig homokos a strandja,a gyerekeknek nagyon jó.Nem mindegy hogy napi szinten még strandbelépőre is kifizettek kb.2ezret.
Amúgy nem olyan pörgős hely mint Siófok,csendesebb.
Minden érdekelne a várossal és a kempingel kapcsolatban is!
Két kicsivel megyünk (3 hós és 2 éves) az érdekelne főleg,hogy a város nyugisabb családias,vagy inkább pörgősebb,mint pl siófok!
A strandról is szeretnék kérdezni,hogy hirtelen mélyülős olyan belépcsőzős,vagy van homokos rész is,ahol a kicsik homokozhatnak,pancsolhatnak!
A kempingel kapcsoltaosan az érdekelne,hogy mennyire bababarát a hely,mi apartmant béreltünk ott!
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki a Maxforte csótányító gélt? Tapasztaltok érdekelnének, hogy mennyire hatásos? Érdemes-e megvenni?
- Kecskeméten ismeri valaki Dr.Szili Magdolna bőrgyógyászt? Vélemények és tapasztalatok érdekelnek Vele kapcsolatban.
- Balatoni kempinget keresek, segítenél? Mindössze 3 település érdekelne: Balatonvilágos, Balatonaliga, Akarattya
- Járt valaki a vonyarcvashegyi Park kempingbe? Mik a tapasztalatok?
- Velencei tavi kemping, ....szállás érdekelne
- Lengyeországi szállás érdekelne, akár kemping is.