Voltál már ingyenes hajvizsgálaton? Mit ajánlottak? (tudásbázis)
Ingyenesen a fodrászszalonban megcsinálták a vizsgálatot-kezelést ajánlottak.
Részletben fizettem,baromi drága volt,de nagyon megérte.
Szia, én voltam egyszer. Abarátnőm csinálta, de céges megbízott volt, a Kuth-nak dolgozott és mindig egy patikában meg volt hirdetve, ingyenes volt. A samponok viszont pár ezer ft-ba kerültek, de ennek már kb 8 éve. És ő sem azt csinálja már.
Szerintem nem sok értelme van, de egy kicsit lelombozott a diagnózis, mert első látásra nagyon szép hajnam van, de mikor megnézte elmondta a hbáit, amit ezekkel a samponokkal lehetett volna kezelni. Mondjuk nekem semmi bajom a hajammal :-) A többi meg nem látszik :-)
Unokatestvérem elment és ajánlottak neki valami csodaszert. Csakhogy eléggé horibilis az ára, ezért kérem a segítségeteket, hogyha valaki tud valamit ezeknek a szereknek a hatékonyságáról (oltre), akkor ossza meg velem is! Egyáltalán mindenhol ezt a termékcsaládot ajánlják? (Akkor úgymond ez egy fizetett hirdetés?)
És tényleg bőrgyógyász csinálja? Vagy csak simán egy hosstes?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kerültél be egy munkahelyre? Ajánlottak vagy interjúztattak, esetleg másképpen?
- Nőgyógyászom ajánlotta a spirált, de még nem szültem. Állítólag létezik ilyen. Van valakinek tapasztalata? Mennyibe kerülhet?
- A bankártyát a bank ajánlottan postázza kis?
- Marslakócskák nevű multivitamint adja valaki a gyerekének(kéket)?Tényleg jó?a doktornéni nekünk ezt ajánlotta immunerősítésre.Tapasztalatok?
- Mellrak eseten, milyen etelek ajanlottak? Ha tudtok segitsetek!
- 6 éves kisfiamnak sóbarlangot ajánlottak. Volt-e már valaki, és mennyire jó?