Volt valakinek hónapokig tartó csuklása? Az orvosok az okát nem tudják. (tudásbázis)
Rendszeresen járok ellenőrzésre szivproblémával,
az orvos szerint nincs olyan gond ami indokolná a csuklást
Gyanakodtak rekeszizomsérvre, de tükrözés után
azt mondták az nincs,az nem okozhatja.
Nagy kérés lenne,ha leirnád milyen gyógyszert
kaptál?
Már nem is tudom hány orvos látott,mindenféle tük-
rözést/gyomor,v.bél,hörgő,agyCT/csináltak.A papirjaimon irják ugyan a refluxot,de sajnos a megfelelő gyógyszert nem találták el.
Örülök,hogy a Te állapotod javult.
Olvass utána a Refluxnak, nincs kizárva, hogy az állarcos fojtogató fojtogat téged is...
Nyitva van a gyomorszáj, nem zár rendesen,és minden evésnél, és akár éjjel is, csuklások sorozatával jön fel a sav, ahogy nekem mondta a háziorvos, és a gasztroenterológus, megszórja a hangszálat a sav, és rekedtség alakul ki, és ha még be is lélegezzük róla a savat, és jut belőle a légcsőbe is, akkor heveny hörghurut alakul ki...
Nekem is most, kb. 3 hete volt gyomortükrözésem, ugyanezzel a problémával, és ki is derült, hogy bizony én is Refluxos vagyok, és amióta kapom rá a megfelelő gyógyszert, megszűnt a csuklások sorozata, és sokat javult az állapotom...
Sokszor sajnos éjszaka is csuklok, biztos kikésziti a légcsövem, mert néha alig kapok levegőt.Sajnos nagyon megvisel,ezért próbáltam már itt érdeklődni,hátha valaki tudja mit kellene
tennem.
Köszönöm szépen a válaszod.
Nagy valószínűséggel lehet reflux betegség, ami sokszor folyamatos csuklással jár, ha az alanya pl. eszik...
Mivel néma fojtogatónak hívják, sokszor nem is derül rá fény...
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Hallott már valaki olyanról, hogy kisgyermeknek rettenetesen fáj a hasa? Főleg gyomortájékon és orvos, orvosok nem tudják mitől lehet?l
- Lehetséges ez? Hónapokig kutatott utánam hogy, megtaláljon...
- Van olyan meddőségi klinika, ahol nem kell hónapokig várni?
- Rossz belegondolni, hogy hónapokig ez a ködös, nyirkos,...