Rossz belegondolni, hogy hónapokig ez a ködös, nyirkos,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Ne legyen soha. Utalom. Vegre elvezhetem a kedves draga kis telecskemet. 🖤🖤
Nyaron meg mindenki azon sir hogy izzadtsagot hugyozik
Ó, én ezt már megszoktam. Nem most kezdtem a garasolást mióta emelkednek az árak. Mondhatom nekem könnyű szegénységben élni azokhoz képest akik most kezdik a kényszerű spórolást. Nekik új a dolog, és a negatív változás mindig keserves.
A hóesésben én nem szeretek sétálni, mert vizes lesz a ruhám, sapkám.🙂 De ha nem esik és nem csúszik, télen is gyorsgyaloglok minden nap. Bent meg mikor fázok, nyomom a fekvőtámaszt, vagy táncolok zenére. Jót tesz.
A hóesésben sétálás a kevés téli örömök közé tartozik (mármint, ami időjárásfüggő). A ködös esőben, szürkeségben már nem felemelő, de ez van, ha bánkódunk miatta, ha nem.
Szerintem ezen a télen inkább az kedvetlenítheti el az embereket, hogy mindenen spórolni kell. A fűtésen spórolás, ha fázol a saját otthonodban, elég durva hangulatgyilkos. És messze a tavasz..
Ez a baj, hogy nálunk pocsék idő van újabb an minden évszakban. Ismerős, aki kiköltözött a Kanári szigetekre azt mondta, itt is csórók vagyunk, de legalább jó az idő és nyugi van, nem basztat senki.
Valóban. Ha most ránézünk a reptér hőmérőjére ott délután 4 van, és 22 fok. [link]
Télen nappal nem nagyon megy 20 fok alá, éjjel 15 alá. Nyáron pedig nem nagyon haladja meg a 30 fokot.
Sajnálatomra tavasszal fiam is kiköltözik.
További ajánlott fórumok:
- Értem én, hogy járvány van, de mit lehet itthon csinálni hónapokig, ha minden bezár?
- Egy férfi egyetlen éjszaka kedvéért képes e hónapokig fűzni egy lányt?
- Lehetséges ez? Hónapokig kutatott utánam hogy, megtaláljon...
- Ebbe belegondoltál már?
- Volt valakinek hónapokig tartó csuklása? Az orvosok az okát nem tudják.
- Van olyan meddőségi klinika, ahol nem kell hónapokig várni?