Volt valaki akinél "idegbetegséget" okozott a Clostilbegyt? (beszélgetés)
Sziasztok!
Nálam is "felment a pumpa" napjában többször tőle. Sőt én alapban szorongó típus vagyok, de pánikbeteg soha nem voltam...(addig?) viszont a closty olyan szinten idegfeszkót okozott, hogy a pánikbetegség tüneteit is produkáltam. Hirtelen felment a pumpa, elgyengülés, verejtékező kéz... napjában többször.Na és persze hőhullámok. A legrosszabb a gyengeség volt. Az első kúra alatt csak 1 nap tapasztaltam a rosszullétet, de a második hónapban amikor szednem kellett újra, már a szedést kezdődően megjelentek a "tünetek". Akkor be is fejeztem a további szedést. Még 1 hónappal később a szedés befejezesése után is volt a ciklusom elején némi feszkó + elgyengülés, de az már nem volt olyan durva, mint amikor szedtem. Szerintem aki alapjában szorongó alkat vagy netán pánikra hajlamos - az nagyon kerülje! Egyébként rá is van írva szépen a tájékoztatóra, hogy RITKÁN (?) okoz idegrendszeri tüneteket..... Soha többé Clostilbegyt!
Soha nem szedném be a mai eszemmel! Nálam falánkságot okozott, mást NEM.
2* kaptam belőle kúrát, végül egy perzsa cica segített a bajomon:))) Azóta a gyerkőcöm idén lesz 14 éves.
Szisztok!
A 2. 2hónapos kúrámnál tartok...Az első sajnos sikertelen volt a másodikat meg majd melátjuk :D Az idegbetegség enyhe kifejezés...Folyamatos dührohamok,hányinger,alhasi fájdalmak minden nap és a női dolgokról már nem is beszélek..Igen,mi nők mindenre képesek vagyunk egy gyermekért... :D
Sziasztok!
Én is idegbajos voltam a clostitól. Már hajnalban majd le tudtam volna harapni a férjem fejét, pedig semmit nem csinált, csak álmosan hümmögött.
Első hónap sikertelen volt, a második hónapban 5 tüszőm lett és a doki, ikerterhességtől rettegve, leállított a gyógyszerről. Azóta sem jött össze, sajnos :(
Kívánok nektek mielőbbi babásodást :D
Szia!
Ez még csak az első kúrám, nem adom fel:)
Nekem is volt már hsg, hormon vizsgálat,de semmi bajságot nem találnak hála az égnek.Most úgy néz ki, hogy nem egészen úgy működik a pé ahogy kéne, kicsik a tüszőim. :(
4 éve már, hogy küzdünk, remélem már eredménnyel....
Sziasztok! Nálam is idegbetegséget okozott. :-(
Most szedtem el a 3. adagot, és most volt hsg-m is. Mi 2 éve próbálkozunk, úgyhogy sok reményt én se fűzök hozzá. De ki tudja.....
Igen, tudom.....
Több szálon kell kutakodni.
ne haragudj, de most mennem kell, mindjárt vacsora az embernek :)
4 év után dokit váltottam és ő rájött, hogy nincs normális peteérésem. Erre kaptam most a clostyt.
Érdekes nem?
A másiknak nem nagyon tűnt fel. Csak a sokszor 8000Ft amit rendelésen kapott
és kiderült h miért nem sikerül?
mi is 3 évig vártunk, tudom h nagyon nehéz :(
Az úgy meg még jobb :)
Megpróbálok nem sok reményt fűzni hozzá, már 4 éve próbálkozunk :(
Bizony, érte mindent :)
nekem nem a clostytól sikerült, kiderült h inzulin rezisztenciám van, azt kellett kezelni és segítség nélkül spontán sikerült
Köszi a jótanácsot :)
A kis babócéárt mindent!!!! Neked sikerült? Még nem olvastam rólad :)
Frankó. Még magamtól is megijedtem :)
Mostmár lenyugodtam, tornáztam egy jót, de a melóhelyemen ma biztos utáltak a dolgozóim. Így még soha nem üvöltöttem :(
Sziasztok!
A válaszokat előre is köszönöm :)
Eddig a mai nap vitte a pálmát az összes közül!
Bárkinek átharaptam volna a torkát. 4 napja szedem, már csak 1 van. Reméljük több kúra már nem kell :(
További ajánlott fórumok:
- Ma vettem be az utolsó szem Clostilbegyt tablettát. Holnaptól már lehet próbálkozni a babával?
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Sziasztok! A Ventolin inhalátor okozott-e valakinél erős szívdobogást?
- Xilox por hosszú távú szedése, okozott már valakinél fokozott vérzékenységet?
- Használt valaki minipillt? mennyire hatékony? okozott valakinél fejfájást?
- Az Actil Duo (625 mg) tabletta okozott már valakinél allergiás tüneteket?