Volt osztálytárssal összejönni (beszélgetés)
szerintem, nem kell ezen sokat agyalni és fórumban megkérdezni
mit érzel?
meg akarod próbálni vele?
akkor CSINÁLD!
(just do it!:)
A férjem a volt osztálytársam volt :-)
Szóval van esély :-)
Hajrá!!
Sztem mielőtt összejössz bárkivel is, keress fel egy pszichológust, hogy tudd kezelni az ilyen szituációkat. Igen, lehet, hogy szexre kellesz neki. De lehet, hogy nem. minden egyes pasinál felteszed majd itt a kérdést?
Amúgy, mi ezt úgysem tudjuk, mert 1. nem ismerjük, 2. nem beszéltünk vele.
ne menj el mellette megint, mint évekkel ezelőtt!
ha az derül ki róla, h. csak szexet akar, még mindig elküldheted, de 1 próbát megér, az emberek változnak tudod;)
Egy gimibe jártam egy sráccal. Csajozós típus, de nem olyan nagyképű fajta, hanem kis kedves, közvetlen. Annyira nem is jóképű, inkább társasági. Én egy visszahúzó lány vagyok, soha sem vettek észre a pasik, de ő igen. Róla tudtam, hogy tetszem neki, mert voltak jelek. De én nem akartam semmit, így nem vettem akkoriban a lapot, hamarosan talált is mást engem meg már levegőnek nézett kb :)
Eltelt X év és most újra találkoztunk, őszintén szólva nekem ő az évek alatt nagyon sokat jutott eszembe, én bántam hogy nem alakult semmi. Erre most elkezdtünk beszélgetni és elhívott randizni. Majd bevallotta, hogy én mennyire bejöttem neki akkor. Igaz néha kicsit már túl nagy dolgokat mondott amik hihetetlenek.
Mit gondoltok érdemes megpróbálni? Nem valami komoly hozzáállású, esélyes hogy csak szexre érdekelném. De közben meg kedvelem őt...
További ajánlott fórumok:
- Mennyire tudnád elfogadni, ha egykori osztálytársad, aki valaha fiú volt, lányként jelenne meg egy osztálytalálkozón?
- Szingliként szembesülni azzal, hogy a volt osztálytársak/barátnők házasodnak és szülnek.
- Ki emlékszik még arra, amikor kisdobosok és úttörők voltunk?9 éves fiam és osztálytársai átélhetik ugyanezt pénteken a farsangon!:-)
- Gyakran nézegetem a volt osztálytársaim facebookját, hogy megnézzem kinek hol tart az élete.
- Nem akar összejönni a kis tesó, 6 hónapja volt egy missed ab műtétem. Kinek, mennyi idő után sikerült?
- Milyen ajándékot vennétek két volt tanárotoknak a 15 éves osztálytalálkozóra?