Volt már veletek olyan, hogy álmotokban szólt valaki hozzátok? (beszélgetés)
Nagyon sajnálom! :(
Mikor ezt álmodtad, akkor a keresztmamád még élt?
Nagyon sajnálom!:( köszönöm, h ezt leírtad:)
mikor álmodtad ezt, akkor még a keresztmamád élt? :$
Semmi olyan nem történt.
még él.
"szolt hozzám, h ne adjak fel semmit"
Ez a lényeg az egész álmodból. Vam olyan kapcsolatod ami esetleg most szakadt meg-ami fáj neked?
Agnik1 Gratula!! :)
nem vagyok házas.
én sem értem. elsö és a mostani álmom közt 5 év telt el. Jó számaik voltak de ennyi. Most meg "felbukkant" és jo volt a tanácsa, mert nyelvi szakos lettem.( és tervemben van külföldre menni ) de akkor még nem tudtam, hogy oda kerülök..pont elötte való éjjel, h kihirdették a ponthatárokat. De akkor mire van a többi álom?!
Nah én valami ilyen storyra számítottam először...
Szóvaé ez a fejfájás, gyógyszer nem az a kategória ami nagy jövendőmondás lenne....
az álmok mindig a napi történések feldolgozása új "formában", ehhez adódnak az elfojtások.
Az, h már álmodban elkezdődhetett a fejfájás, de még nem intenzíven, álmodban jelezheti az agy , mint egy asszociációt.
Mindenesetre érdekes.
??? nem teljesen értem!
Ha már álmodban is fájt a fejed (csak ugye nem érezted), akkor simán álmodhattál gyógyszerekkel.
Nekem ha nagyon kell pisilni, egész éjjel azt álmodom, hogy WC után kajtatok!
5 évvel ezelött azt álmodtam, h mentem egy koncertre, de visszafele már a férjemmel jöttem és két gyerekkel.( A képre emlékszem, csak a férjemre nem ). Majd most 2 hete abból az együttesböl az énekes szolt hozzám, h ne adjak fel semmit. Utánna én is próbáltam hozzá szolni, láttam, h fordul be egy szobába ( ott volt még egy valaki ) és mikor elkezdtem szolongatni megállt és körbenézett. De itt a "kép" megszakadt. Utána gondolkodtam, és mondtam h ez hülyeség. Erre azt álmodtam, h bementem egy üzletbe és ott jött. és kijött utánam de akk már csak kocsiból láttam. Ma meg azt álmodtam, h mentem kocsival és megláttam, h hol laknak. Bementem és valami gyógyszereket mutogattak, és mondtam , h nem kell. Körbenéztem a szobában és felébredtem. Ahogy felébredtem, olyan fejgörcsöm volt. Lehet hogy arra volt a gyógyszer mutogatás...
Volt nektek is hasonló élményetek? Lehetséges ez?
Nem hittem az ilyesmiben, de most már valahogy..........
További ajánlott fórumok:
- Titeket is büntet úgy a pasitok, hogy nem szól hozzátok?
- Szereted ha vendégek jönnek hozzátok, vagy inkább ti mentek szívesebben vendégségbe?
- 16 éves lányotoknak megengednétek, hogy a barátja odaköltözzön hozzátok?
- Ti hogyan nevezitek pl. egy beszélgetésben azt a férfit, aki hozzátok tartozik, de nem a férjetek?
- Szerintetek mi a különbség ha egy férfi barátként közeledik hozzátok és amikor nőként?
- Babád első szülinapján te alkalmazkodsz a vendégekhez, vagy ők hozzátok?