Volt már valakinek sikertelen (nem reagált megfelelően) lombik stimulációja? (tudásbázis)
Szia.Ne hari a késői válaszért.Nos merionalt szúrtam, először 2/3, majd egész adagokat.
Érdekes, mert korábban a clostytól is 3-4tüszőm volt,pedig csak napi 1 szemeket ettem 5 napig, ez pedig sokkal komolyabb, erősebb adag volt.
A következő stimut már egyből egész adaggal indították, akkor viszont ittam mellé cicka-palásfű teát is, és akkor semmi ilyen gond nem volt.
Bár azt mondják, minél többször stimulálnak annál jobban reagál a szervezet..
Hát a tüszőim is kicsik voltak, pontosítva az az egy ami lett, és a nyálkahártyám is rémesen vékonyka volt..
Ekkor mondta a doki, hogy sajnálja de itt sajnos le kell állni, nem lesz belőle úgysem semmi..
Köszi, hogy válaszolsz.
Mit jelentett, hogy nem reagáltál jól.
Tüszőid növekedtek rendesen?
Szia.
Nekem inszemem volt amit leállítottak, mert nem reagáltam jól az injekciókra.Tudok segíteni valamiben?
További ajánlott fórumok:
- Magány, párkapcsolati sikertelenség, tapasztalatlanság, ebből adódó frusztráltság leküzdése de hogyan?
- A negyedik sikertelen lombik kezelés után
- Betegszabadság, saját jogú táppénz, passzív táppénz (2008-as jogszabályoknak megfelelően)
- Két vetélés és annyi év sikertelenség után, vágyom egy babára
- A megfelelő folyadékfogyasztás...egy kicsit másként.
- Nagyon sok diétát probáltam de sikertelenül. Folyamatosan éhes vagyok, mit tegyek?