Volt már valakinek hasonló a nemvárt előtt? Baba lett belőle? (tudásbázis)
javítoma kommentem,mert Én nem teszteltem 2 hétig,és azért lett 2 hétre rá pozitiv. Nem volt negativ tesztem.
Én azért teszteltem olyan későn,mert azthittem hogy megjön. De nem jött meg és 2 hétre rá teszteltem és erős pozitiv lett.
Hát nekem is volt fehérfolyásom, és én a nemvárt után 2 héttel teszteltem először pozit.
Amikor éjszaka elkezdtem wc-re járni éreztem, hogy valami megváltozott. :)
A mellem már kétszer akkora, mint volt. Ja és nekem is voltak hasfájások, mint mensi előtt... Mindig azt mondtam magamnak, na tuti holnapra ebből mensi lesz. 21-én lesz két hónapja, hogy utoljára mensiztem. Még nagyon sokáig nem szeretnék!!
Nekem nem volt vizes folyásom csak fehér krémes natúr mikor nem jött meg. De menzis érzést éreztem csak nemjött meg. És 2 hétere teszteltem pozitivat.
Nekem úgyan úgy feszültek a melleim, mint máskor csak most nem múltak el sosem, meg most sem múlnak a mellfeszülések .ez végéig megmarad:)
Drukkolok neked!
üdv:
21+3 hetes kismama
További ajánlott fórumok:
- Ciklus előtt/alatt 2-3 kg vízvisszatartás... Mit lehet tenni? Valakinek van hasonló problémája?
- Esküvőre készülünk! Mennyivel előtte érdemes elkezdeni szervezni, hogy ne legyen belőle kapkodás?
- Volt már valakinek hasonló, hogy fekete pont jelent meg a szeme előtt, legfőképpen akkor mikor fehér vagy világos tárgyakra nézett?
- Explorer gondok! Tegnap óta, ha rákattintok az ikonjára, mielőtt teljesen bejönne a főoldal, kidob belőle. Tehát nemtok belépni. Mit tegyek?
- Mensi előtti napokban, zsibbad a lábam, van valakinek hasonló gondja? Mit tehetnék ellene?
- Kell tisztítani a madártollat felhasználás előtt? Ha igen, hogyan? (nem bolti, hanem hattyútoll, otthoni dekoráció lenne belőle)