Volt ma valakinek a bankkártya használattal gondja? (tudásbázis)
A fórumot több mint két éve indították.:-)
OTP-s kártyával ma tudtam fizetni.
A forumindito nyilvan arra gondolt, hogy adatlopas miatt tobb tizezer kartyat tiltanak le a bankok, de informacioim szerint errol minden ugyfelet ertesitenek, hogy a kartyat zaroltak es ujat kuldenek helyette.
Remelem nalam nem lesz ilyen gond, mert nagyon kulfoldon vagyok, nem fogok keszpenzhez jutni:S
Se tegnap se ma...állítólag a rendszerrel van valami
otp visa kártyám van.
Valamelyik nap, a telomat nem tudtam feltölteni : Megszakadt a kapcsolat a szolgáltatóval. Még azon az napon, később sikerült. Remélem nem 2 X húzta le a 3000. Ft - ot.
Ami még KIFEJEZETTEN idegesít, az nem a masina hibája. Utálom ha a " seggembe van " a következő vásárló amikor kártyával akarok fizetni... Illetve ha az autómatánál pénzt akarok felvenni, akkor előfordult nem a kellő, illő távolságra voltak tőlem.
Igen,a páromnak azt írta ki az automata-"takarodj a géptől" ;DDDDDDDDDDDDDD
Bocsi,de ezt nem tudtam kihagyni! :)
További ajánlott fórumok:
- Háztartási eszközök és tárgyak, háztartásban használatos dolgok ABC-ben!
- Kinél milyen mellékhatások jelentkeztek asztma elleni (szteroidtartalmú) spray használata miatt?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Gynazol használata után volt valakinek vízszerű, nagyobb mennyiségű folyása? 23 hetes kismama kérdése.
- Hol találok LG MG-553MD típusú mikróhoz magyar nyelvű használati útmutatót? Használtan vettem és nem volt mellette
- CNS kúp használata után volt már valakinek rózsaszín folyása? 26 hetes kismama