Volt egy nimfapapagájom (2. rész) (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Volt egy nimfapapagájom (2. rész)
Igazán nagyszerű ez az egyszerű kis történet!
A madárka olyan kis huncut tekintetű. Minden nimfa így néz egyébként?
Nekünk is volt nimfa papagájunk, csak fehér és mi nagyon nem bírtuk a hangját.
Berepült hozzánk és megtartottuk, de ez nem tudott szépen csicseregni, csak károgni, és imádta utánozni a hangos gépeket:D
Talán 2 évig volt nálunk, utána elajándékoztuk.
Háziállatot mi is veszítettünk el, és szörnyű volt.
Együtt érzek veled:(
A papagájokat is lehet szobatisztaságra tanítani. Főleg, ha sokat foglalkozik vele valaki.
Amikor nekem volt nimfám és ràmrepült, akkor igyekezett visszatartani magát. Ha ésszerű időn belül letettem magamról, akkor máris pottyantott 😊, de amíg rajtam volt, legtöbbször kitartott és én tisztán megúsztam a barátkozást.
Vegyes pacalt esetenként én is szoktam főzni, de nem papagáj körmöt, hanem sertés körmöt adok hozzá.
Viccet félretéve: sajnálok minden állatot, amelyiket megfosztottak a szabad élettől, és kalitkában, ketrecben, ólban, vagy éppen állatkertben, hasonlókban élik az életüket. Még akkor is, ha születésétől kezdve úgy él, és fogalma sincs arról, milyen is a szabad élet. Az én szememben ez állatkínzás, mert az ember saját örömére teszi ezt velük, és nem az állat választotta magának ezt a létformát.
Ha az állat egészségi állapota, sérülés, egyebek indokolják, akkor igen. Akkor jót cselekszünk, egyébként pedig sajnálom őket.
Átérzem a fájdalmadat, tudom milyen az, amikor egy olyan helyről megy el kisállat , ahol családtagként volt kezelve. :(
Mondjuk én a madarakat kifejezetten utálom, gusztustalanok, de azért na. Részvétem.
nekem tetszett a cikk, tökéletesen átjön, mennyire szerettétek a kismadárkát.
a nimfás pacal receptjét is föltehetnéd.
Ugrás a teljes írásra: Volt egy nimfapapagájom (2. rész)
További ajánlott fórumok:
- Kinek volt része 1 éjszakás kalandban?
- Írd le hogy ma milyen pozitív dologban volt részed? +++
- Volt egy nimfapapagájom (1. rész)
- 2 Nimfapapagájt kistestű ékszerteknősre cserélnék...
- Mi a teendő, ha a nimfapapagáj tojást rak?
- Mivel kell etetni egy kéthetes nimfapapagájt az üzletben kapható lágyeleségporon kívül?