Volt-e már valakinek hasonló? Jobb oldali csípőmtől lefelé az egész lábamban az izom elgyengült, fáj, csak bottal tudok közlekedni. (beszélgetős fórum)
Az ismerőseim szokták mondani, ha elkapja őket az ilyen, és ehhez hasonló görcs: mennek a szakrendelésre (nem tudom, melyik is az!), akkor szoktak kapni valami jó adag szurit farba, amitől pár óra alatt elmúlik a fájdalom.
Szerencsére nekem még nem volt benne részem.
Visszaolvastam.
Lehet, hogy az orvos az ügyeleten nem találta el a megfelelő csillapítót, mert diagnózis nem állt a rendelkezésére. Előfordul.
Most remélhetően pihen és nem gyalogol sehova, holnap remélhetően kivizsgálják.
Még mindig nem olvastál vissza!
Pont az ügyeleten írták neki a gyógyszert ami nem hat a tünetekre!
Semmi más gyógyszert nem kapkodott be!
Hasonló eseteket keres, hogy valamerre el tudjon indulni, ha bottal is... nem kioktatást....!
Ne harapd le a fejem, én nem vagyok orvos.
Nem olvastam vissza, az tény.
De szerintem nincs értelme egyik bogyót kapkodni a másik után. Főleg, hogy mindegyiknél megvan, mire hatásos, azaz ha pont nem találod el a fájdalom okát, akkor hiába vetted be a gyógyszert.
Ne ijedj meg, az biztosan nem segít. Pihentetni tudod. Az izom biztosan nem gyengül el egyik napról a másikra. Valami más oka lehet.
Voltam ügyeleten ha nem olvastál vissza!!! Holnap megyek orvoshoz!!! Ennyi eszem nekem is van. Arra voltam kíváncsi hogy nem -e volt ilyen valakinek mivel az ügyeletes orvos nem tudott mit mondani.
Erről van szó!!!
Tehát tegnap óta?
Holnap hétfő, menj orvoshoz, vagy hívd ki.
Látod, mennyire lehet így a távolból segíteni...
További ajánlott fórumok:
- Furcsán néznének rám az emberek, ha felnőtt nő létemre rollerrel közlekednék?
- Szerintetek ciki felnőttként rollerrel közlekedni?
- Vidéki vagyok, kérlek segitsetek! Szeretnék eljutni a Keleti pu-ról a Nyugati pu-ra. A metrón nem tudok közlekedni a taxi meg nagyon drága.
- A 400-as úton, ami Vecséstől indul Üllőre lehet kerékpárral közlekedni?
- Békés megyében közlekednek holnap a buszok? És ilyen havas időben késnek vajon?
- Tényleg lehet veszélyes vonattal közlekedni?