Voll-diagnosztika tapasztalatok (beszélgetés)
Az ingyenes alkalmazás link-je helyesen:
Megtörve a több, mint egy évig tartó csendet, álljon itt némi áttekintés a Voll féle diagnosztika mibenlétéről:
A Voll-féle diagnosztika a bőr megadott pontjain történő elektromos vezetőképesség mérésen alapul.
Az elmélet szerint mért értékek nagysága összefüggésben áll az adott ponthoz tartozó meridiánon vagy szervben zajló folyamatok intenzitásával. Azaz túl magas érték esetén felfokozott működésre, gyulladásos folyamatokra utal a mérési eredmény, míg a túl alacsony mért érték alulműködést jelez. Az elmélet a ponton mért mutatóesés nagyságának, tehát a mért maximumértékhez képest a pár másodperces mérési idő alatt történt értékcsökkenésnek is jelentőséget tulajdonít. A nagyobb mutatóesés gyengébb regenerációt, működést jelez Dr. Reinhold Voll tanai szerint.
A Voll-féle diagnosztikát gyakran használják állapotfelmérésre, allergia vizsgálatokra illetve étrendkiegészítők bemérésére/kiválasztására is.
Ha részletesebben érdekel, hogy hol találhatóak a pontok, illetve miről adnak információt az egyes pontokon mért értékek, akkor ajánlom figyelmedbe az ingyenes AcuMap EAV alkalmazást, mely immáron Androidos eszközökön is hozzáférhető a Google Play szolgáltatásán keresztül az alábbi link segítségével:
[link] d=hu.minel.acumap.eav
Kérdezed, hol csinálnak ilyen vizsgálatot.
Azt írja a fórum szabályzat, hogy
"Kérjük, ne reklámozz (se terméket, se üzletet, se más honlapot)!"
Akkor hogyan tudunk egymásnak Voll-mérő szakembereket ajánlani?
Szia!
Engem is érdekelne, hogy hol csinálnak még ilyen vizsgálatot? Nekem emésztési problémáim vannak. (gyomorsav, puffadás, hányinger)
Szia!!
Hol voltál ezen a vizsgálaton? Szted érdemes elmenni, valóban jó??Régóta fáj a hasam, senki nem tudja mitől.
Szerintem nem az, mert kimutatja a betegségeket!!!
Valóban!!! A családomból régebben már más is volt, és meggyógyult a javasolt szerektől!!!Nem kell antibiotikumokat szedni, csak természetes szereket!!! De te tudod...:)
Sziasztok!!!
Hát, ez a 26000ft engem is sziven ütött!!!
Főként azért,mert én, igaz hogy vidéken lakom és gondolom itt mások az árak, de pont tegnap voltam ilyen állapotfelmérésen...5000ft volt!!!
Azért a különbség elég durva!!! És ahogy utánna néztem neten, ugyanaz a vizsgálat!!!
Egyébként ajánlom mindenkinek!!! Igaz a homeopátiás szerek sem olcsók, de én meg fogom vásárolni!!! Nincs nagy problémám szerencsére, de amit a gép alapján meg lehetett állapítani, az mind igaz és valós volt!!!
Szóval szerintem érdemes elmenni!!!
Szia!
Abszolút megéri! Nekünk a párommal olyan dolgokra derült fény, ami hosszútávon drasztikus következményekkel járt volna...viszont mi egy kezelésért fejenként csak 15ezret fizettünk, nem 26-ot.
Szia!
Egy olyan módszer, ami feltérképezi a testedben a gócokat, gyulladásokat, daganatokat. Elvileg az egész testet átvizsgálja, fájdalommentes. Ha valami nem stimmel, kapsz homeopátiás szereket, vagy ha komoly a dolog, szakorvoshoz küldenek.
SZIA!
MI EZ?
Sziasztok!
Ha valaki hallott róla, esetleg tapasztalata is van, szívesen olvasnám. Megér 26.000 ft-ot?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Mellkisebbítés tapasztalatok
- PRI Tapolca..ide járó meddőpárok tapasztalatai, eredményei
- Ex-candidások tapasztalatai
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?