Vizsgaidőszak átvészelése (beszélgetés)
Ügyes vagy!
A szerb is sikerülni fog majd!
Én ma ismételem meg az elmaradt vizsgám. Szóríts léci! Köszi
Én is gratulálok neked! És sok szerencsét ahhoz a fránya tavalyi vizsgához..!!
Nekem azóta van pár eredmény:
zene: 9
kórus: 10
angol: 9
A szerb sajna nem sikerült...
Nagyon ügyes vagy! Gratula! Szorítok, hogy a többi is sikerüljön!
Nekem képzeljétek minden vizsgám sikerült ebben a félévi stresszióban :) Csak a múltévről elmaradt vizsgám eredményét nem tudom még, de abban nem igazán bizakodok, tuti bukás...úgyhogy azt 17.-én megismétlem (már negyedszerre), és ha törik, ha szakad, át fogok menni!!!
A fonetika 10-es lett! :D Ma megvolt az angol is, szerdán lesz meg a végső eredmény...
Hétfőn szerb, kedden zene, csütörtökön szerb szóbeli, szombaton pszicho... Szóval még azért van egy pár! :S
Nagyon ügyes vagy! Mindig az sikerül a legjobban nekem is, amitől a legjobban tartottam :)) Érdekes...
Kitartás! Mindjárt vége!
Helloka!
9-es lett a pedagógia, amitől annyira féltem! :D A fonetika 9-es vagy 10-es lesz, majd csütörtökön kiderül. :D
Az infó az jól sikerült, 8-as! :D
De a helyesírás nem sikerült... :( :( :( Ma tudtuk meg, és most szomi vagyok... :(
Holnap fonetika vizsga! Az remélhetőleg menni fog, de a keddi pedagógia szóbelitől félek nagyon, mert még alig tudok valamit... :(
Be jó neked! Gratula!
Nekem még van 4 vizsgám :-s
Köszi! :D
Ma megírtuk az infót. 13 órára megyek jegybeírásra, akkor derül majd ki, hogy hogy sikerült... Elég nehéz volt, de reménykedem...
Sok sikert mindenkinek!
Én holnap megyek analízis vizsgára (mindenki csak szóró tárgyként emlegeti...) 70/28 pontot kell elérnem (30/22 már van) és akkor átmentem :)
IZGULOK, aludni se fogok tudni...
Voltatok már bukás után ismétlő vizsgán? Jobban izgultatok mint amúgy?
(Én 21-én megyek és félek :):( )
Nekem 26-án sejtbiokémia és molekuláris biológia szigorlat. Én is nagyon parázok!
Sok sikert és kitartást mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Jótanácsokat kérek heveny gégegyulladás mihamarabbi átvészeléséhez :)
- Mit együnk és mit ne vizsgaidőszak idején?...avagy a legjobb agyserkentők.
- Holnap sztrájkol a MÁV, viszont vizsgaidőszak van! Van valaki, aki Békéscsabáról Bp-re menne holnap kocsival? Fogjunk össze!
- Nyugitippek vizsgaidőszakra
- Tanuláshoz, vizsgaidőszakra milyen készítményt ajánlotok (guarana, glinko) melyiknek "éreztétek" kedvező hatását leginkább?
- Passzív félév (utólagos passziváltatás vizsgaidőszakban)