Vivamax érintésmentes hőmérő (beszélgetés)
Köszi az infókat, ezeket én is olvastam...
Most nem ez érdekelt. :DDD
Éjjel mit mérsz hogy sipol? Ha láz, akkormeg jogos. A sipolásra azt irja hogy gyári beállitás 38°felett, tehát nyilván nem lehet kikapcsolni.
Viszont egy gagyi gyártmány. A homlok film hőmérő is az és a legtöbb digitális is. Nem mintha nem lehetne pontosat késziteni, de kinai...
A kezelésiben is azt irja, ha ujra kell kalibrálni, hasonlitsa össze hagyományos hőmérővel
A higanyos illetve a borszeszes ami hiteles
Azt irja, hogy 10 éves gyereknek normál hőmérséklet a 37.8°
Ez normális szerinted? Az emberi test infrasugárzása sem egyforma a test minden felületén
Ha megkeresed a Vivamax oldalan ezt a tipust, a lap aljan van lehetoseg kerdezni a termekkel kapcsolatban.
Ott biztosan tudnak segiteni.
Küzdök a dologgal mióta megvettük. Hangos sípolással jelzi a mérés végét, ha meg láz is van, még rosszabb, éjjel meg aztán no comment.
A boltban az eladó azt mondta, ki lehet kapcsolni rajta a hangot, de fogalmam sincs, hogyan.
Akinek már sikerült, mondja el, hogyan! :)
További ajánlott fórumok:
- Kisfiam három éves, most alig 15 perce kelt fel, 37.6-ot mutatott a hőmérő. Lázas lehet, vagy a melegtől emelkedett a hőmérséklete?
- Tudom, betiltották a higanyos hőmérőt, de mégis honnan szerezhetnék?
- A hűtő belső hőmérsékletét meg lehet mérni sima hőmérővel is?
- Kisfiút szeretnék - hőmérőzés, uvo. teszt - de mikor...?
- Segítség kellene a hőmérőzéssel kapcsolatban. Hüvelyben mérem, de tényleg 0,5 fokot le kell vonni a kapott eredményből?
- Tapasztalatok a Vivamax GYVM20 lábmasszázs készülékről? Érdemes megvenni?