Visszér! Kenőcs? Műtét? Minden megoldás érdekel! (tudásbázis)
Úgy hallottam, hogy nem minden viszérre jó az a bizonyos harisnya. Orvoshoz kell menni vele és majd megmondja, hogy milyen kenőcsöt és/vagy harisnyát kell használni.
Egyébként nekem is van egy kis viszerem, akkor fájt, amikor pincérkedtem, borzasztóan fájt minden este munka után, rendesen lüktettek a lábaim (pedig a viszér alig látszik...). Ami nekem tökéletesen bevált rá, azok a mentolos dolgok, mind például az eukaliptusz olaj, a tigris balzsam, a vietnámi balzsam (a tigris és sárkányos) és kifejezetten lehet ilyen láb spray-ket is venni, amikben szinte ugyanazok a hatóanyagok vannak, mint a vietnámi balzsamban, csak drágábbak tőle jóval, de természetesen azok is nagyon jók és egyszerű a használatuk. (De egy vietnámi balzsam kb 30 forint, szóval ez éri meg a legjobban, csak több idő ezzel bekenni a lábat.)
A kezelés után nem árt felstócolni a lábat, így nem fog továbbfejlődni a viszér. Ezt fekvő helyzetben kell végezni, mivel a lényeg, hogy a lábad magasabban legyen, mint a szíved. De ha épp nincs időd, akkor ki is lehet hagyni, el lehet aludni, nem fog fájni a láb, hanem csak a finom hűsítő érzést fogjuk érezni.
Ha már előrehaladott a visszered akkor már kenegetheted akármivel , akkor már csak pillanatnyilag enyhíti a fájdalmat...
A krompressziós harisnya ténylerg jó....de ha már nagyon kinlódsz vele akkor már csak a műtét jó...
-Jóga! Vannak kifejezetten olan gyakorlatok amik jótékony hatással vannak a visszérre...
-Talpmasszázs
-Szőlőkivonatos krémek
További ajánlott fórumok:
- Még jobban szeretnék spórolni, de hogyan? Minden megoldás érdekel
- Milyen fehérítőt használsz, hogy igazán fehérek legyenek a ruhák? Környezetbarátabb megoldás érdekelne
- Segítsük egymást kreatív ötletekkel! Ki hogy rendszerezi a dolgait otthon, hogy praktikus legyen? Minden megoldás érdekel!
- Járt már valaki a bp-i Arsmedica klinikán? Tapasztalat? Visszér műtét miatt érdekelne
- Takarítógéphez milyen házi praktikát ajánlotok? Valami olcsóbb megoldás érdekelne a drága vegyszerek helyett...
- Hogyan lehetne őzike jelmezt készíteni egyszerűen, gyorsan? Minden megoldás érdekel!!!