Járt már valaki a bp-i Arsmedica klinikán? Tapasztalat? Visszér műtét miatt érdekelne (beszélgetés)
köszi ! 25 megyek egy konzira. A lényeg, hogy a műtét jó legyen, a fenekem nem kell kinyalni :D
köszönöm a segítséget !
Hát akkor Te sem vagy jól fizető beteg :)
Remélem azért veled kedvesebb lesz a Doktor úR ! Szakmailag egyébként jók.
Igen Dr. Dömötör. Csak, hogy megbízhatóak-e a műtétet illetően. Vannak fent árak, azok mennyiben voltak igazak? Tervezek egy konzultációt.
A labort ott csinálják, vagy máshol?
Mennyi a várakozási idő a konz után?
Köszi.
Szia,
köldöksérv műtétem volt ott.
A nővérek kedvesek voltak, sőt az altatóorvos is, de Dömötör aki csinálta a műtétet, hát enyhén szólva keresztülnézett rajtam. Persze én voltam jól fizető beteg, mert a köldöksérv műtétet az OEP finanszírozza, nekem csak az altatás arát kellett kifizetni.Úgy tudom a visszér műtét is TB finanszírozott, nem?
További ajánlott fórumok:
- Elveink, no meg a tetteink... Érdekelne minél több vélemény
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Mindent egybevetve érdekelne a véleményeket, hogy melyik minden idők legjelentősebb magyar együttese?
- A VaricoFix krémet visszerekre használta valaki? A tapasztalatok érdekelnének.
- Van köztetek olyan akit a Debreceni Klinikán műtöttek endometriózis miatt? Mindenféle tapasztalat érdekelne.