Visszakérhetem a regisztrációs díjat az Amway-től? (tudásbázis)
Minden termékre 3 hónapos megelégedettségi garancia van.
Ha nem vagy vele megelégedve add vissza annak a kitől vásároltad, és visszakapod a pénzedet.
Pár dolog a termékekről.
A mosópor használatakor először ki kell járatni a mosógépet 1-szer ruha nélkül. Az SA8 letakarítja a mosógéped belső részét és ha van benne ruha akkor ez a szennyeződés rátapad.
Én úgy használom, hogy egy fél adagolónyit (pohárnyit) öntök a ruha közé, pumpálok rá 2 adag LOC-t és mehet a mosás. NE HASZÁLD A GÉP ADAGOLÓJÁT!
Mielőtt bárkitől is AMWAY terméket vásárolsz kérdezd meg attól akitől veszed hogyan kell használi, mert minden termék koncentrátum.
Megvannak a technikák hogy olcsóbbá tegyük őket mint bármely valük hasonló kategóriás bolti terméket.
1900 Ft-ért megvásároltad a jelentkezési lapot.
Kaptál vele katalógust, árjegyzéket, stb..
Ez volt a kockázatod, ezt nem kaphatod vissza.
A kezdő csomag 10500.-Ft-ba kerül, amivel megkapod már a diszkonjogot (20-35%), valamint teljesökű információt minden termékről, újságelőfizetést stb...
Erre 6 hónap megelégedettségi garanciád van! Amennyiben nem tetszik az üzlet, vagy mást vártál, vagy nem jöttek be neked a termékek írsz agy lemondónyilatkozatot, és elküldöd FAX-on vagy Email-ben az AMWAY-hez, visszafizetik neked a pénzt, a 10.500.-Ft-ot.
Szóval a legrosszabb dolog az történt volna veled, hogy vesztettél 1900:-Ft-ot és fél éven keresztül KB 30%-al olcsóbban megtudtad volna vásárolni a termékeket.
És rendeltetésszerűen volt/van minden használva, tudja az anyja is, hogy a mosóporból is mennyit kell tenni, csak nagyon keveset. Nézi is, hogy mennyit tegyen, mert extra drága.
Annyiból jó viszont, hogy van benne vízlágyító, így puhábbak a ruhák. De ezt én simán ecettel megoldom és sokkal olcsóbban kijövök.
Nekünk se váltak be a termékeik, én személy szerint nem használtam, de a párom kapott az anyjától ilyen sampont a korpás hajára, a használata után ömlött a fejéből a korpa. Majd a tesója úgy döntött, hogy akkor ő elhasználja a nem korpás fejére, ő is extra korpás lett tőle.
Az párom anyja használja a mosóporukat és használta az öblítőt, de a párom folyton nyavajgott, hogy fehér foltosak a ruhái tőle, a mosópor benne marad...
Egyszer vettünk az anyjának egy Lenor ölbítőt, kipróbálta, azt mondja, hogy ezerszer jobb, mint az Amwayes, azóta azt használja. Lehet, hogy mosóport is vennünk kéne neki ajándékba? :P
No, ezt azért én is meg tudnám cáfolni. A termékeik igen is jók, sőt nagyon jók. Az előírás és tanács szerint kell őket használni. Ha nem vált be, nem csináltál jól valamit.
A környezetvédelemről akkor még nem is beszélve...:)
Szia!
Én nem vagyok tagja az Amwaynek,de nagyon sok mindent használok a termékeikből.Nem értem miért nem jók semmire? Néhány tapasztalatot mondhatnék.
Nekem nagyon jól beváltak. Engem is be akartak szervezni, de nem léptem be. Aki beléptetett fordulj hozzá.
Sziasztok!
Egy mámoros pillanatomban én is beléptem az Amwaybe de nem nyerte el a tetszésemet!
A vegyi dolgaik nem jók semmire, mert olcsóbban veszek jobb minőséget!
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Osztálypénz visszakérhető?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?