"Visszajött" a BUMERÁNG!!!!!!:):):-)) (beszélgetés)
Sziasztok/
Nálatok működik a webtv?
Múlt héten sem tudtam megnyitni, és most sem. Mit csinálok rosszul?
Áhhhhhhhhh!Olyan mérges vagyok!!!!!!!!Elért a dögvész:nátha,láz,ilyesmi.3/4tízkor keltem fel.:P:P:PMajd jövőre.....
Egy ismerősöm mutatott képeket.Legalább ez megvolt.:(((
Heeeeeejjjjj Bumburka, mi ujság Kaposváron???
Találkoztál a fiúkkal?
Holnap indul a mosolyturné!!!!
Csütörtökön jönnek Kaposvárra.:))))))
Nagyon szeretem a Bumerángot, ezért fel szoktam tölteni a kedvenceimet egy videómegosztó oldalra. Ha érdekel titeket, akkor nézzétek meg! :)
Hajrá Bumeráng :)
Tegnap a kocsiban -szokás szerint- a Neo szólt, és éppen arról beszélgettünk, hogy mi lesz ennek a bírósági döntésnek a következménye.
Akkor gondolkodtam el ezen, hogy milyen érzéseim lennének, ha a Sláger visszajönne, a Neo-t meg megszüntetnék.
Aztán rájöttem: ugyan nem tetszik mindig a Neo zenei kínálata, de a Sláger a vége felé meg már túlzottan statikus volt.
SZóval nem bánnám, ha a Neo maradna (ráadásul a Neo-t szerintem nem lehet megszüntetni jogilag akkor sem, ha bebizonyosodott, hogy a páylázatukkal bajok vannak).
Hát a mai adásba egy szót se szóltk róla, a face book-t még nem néztem ma. A blikk, és a bors oldalán lajos nyilatkozik, hogy az ügyvéd fiával tanulmányozták az itéletet, és nem tudtak rájőnni a lényegre.
Mindenesetre érdekes az egész. Ti őrülnétek ha visszajőnne a sláger?
Nana.hu
" Ujra zenélhet a Danubius és a Slágerrádió ? "
Nohát! Ebbe oszt minden bemásolódott.
:D:D:D
2010. július 14., szerda - Örs, Stella. 1999-2010 Index.hu Zrt. Minden jog fenntartva. 24 óraCímlap
Belföld
Külföld
Bulvár
Gazdaság
Tech
Tudomány
Kult
Fesztivál| Cinematrix| Műsorok| Média| Képgyár| Könyv| Ortográf Cirkusz| Életmód| Lángoló gitárok Sport
Vélemény
Videó
RSSMédia Jogerősen pert nyert a Sláger rádió
Index/MTI, Független Hírügynökség
2010. július 14., szerda 14:32 | Frissítve: 3 órája
A jogerős ítélet szerint ki kellett volna zárni a most sugárzó nyertes adót. Várhatóan a Danubius ügyében is hasonló ítélet születik, de hiába akar visszatérni a Sláger, nincs lehetősége. Kárpótlást kérhet az államtól.
Jogerősen pert nyert a Sláger rádió az Országos Rádió és Televízió Testület ellen, közölte Jakus László, a Sláger pénzügyi igazgatója szerdán. Közleményében azt írta, a Fővárosi Ítélőtábla szerdán helybenhagyta a Fővárosi Bíróság januári ítéletét, amely szerint az ORTT már be sem fogadhatta volna a Neo FM pályázatát, ezért nem nyilváníthatta volna nyertessé, és nem is köthetett volna a céggel műsorszolgáltatási szerződést.
Az ORTT a döntés miatt felülvizsgálati kérelemmel a Legfelsőbb Bírósághoz fordul.
A Sláger "elvárja" az ORTT-től, hogy a jogerős ítéletben foglaltaknak tegyen eleget, azaz haladéktalanul mondja fel a Neo FM műsorszolgáltatási szerződését, és hozzon jogszerű döntést az országos rádiós frekvenciapályázatok ügyében. "Ennek eredménye a Sláger meggyőződése szerint csak az lehet, hogy a rádió visszakapja frekvenciáját" - írta a pénzügyi igazgató. Mint írta, "minden további halogatás napról napra növeli azt a kárt, amit az ORTT törvénytelen döntésével a Sláger rádiónak okozott".
"Az Országgyűlés meghosszabbított ülésszaka lehetőséget biztosít arra, hogy a Parlament megválassza az ORTT hiányzó tagjait, és így a választások óta működésképtelen testület ismét felálljon, és eleget tegyen a jogerős bírósági döntésnek" - szögezte le. Hozzátette: a Sláger készen áll arra, hogy pályázatának törvényes elbírálása esetén azonnal megkezdje a műsorszolgáltatást.
hirdetés
hirdetéshirdetés
hirdetés
Várhatóan ilyen eredmény születik majd a Danubius ügyében is, hiszen már januárban is hasonló döntés született [1] [1] mindkét rádió ügyében. A bíróság akkor is kimondta, hogy az ORTT alaki érvénytelenség miatt be sem fogadhatta volna be a most már működő Neo FM és Class FM pályázatát sem. Januárban a bíróság mindkét perben elutasította a felpereseknek az eredeti - a pályáztatás előtti - állapot helyreállítására vonatkozó kérelmét, és ezen a mostani ítélet sem változtatott.
Várhatóan az államnak kártérítést kell majd fizetni a szabálytalan pályázatban, jogellenesen alulmaradt rádióknak, a Neo FM és a Class FM viszont továbbra is szólhat majd a tavaly kiosztott országos frekvenciákon. A Sláger-közlemény annyiban pontosításra szorul, hogy a rádiótól nem elvették a frekvenciát, hanem lejárt a szerződése, majd a mai döntés értelmében jogellenes pályázaton veszített.
Az ORTT tavaly október 28-án a Fidesz, a KDNP és az MSZP által delegált tagok voksával határozott a két országos kereskedelmi rádió műsorszolgáltatási jogosultságának odaítéléséről; a döntést egyhangúlag hozták. A kisebbik vételkörzetű, a lakosság 67 százalékát elérő - 2009. november 18-áig a Danubius rádió által használt - jogosultságot az Advenio Zrt., a nagyobbik, 81 százalékos lefedettséget biztosító, a Sláger Rádió adását továbbító hullámsávot pedig az FM1 konzorcium nyerte el hét évre. A frekvenciadöntés másnapján - november 30-i hatállyal - lemondott tisztségéről Majtényi László, az ORTT elnöke.
Címkék: sláger rádió, danubius rádió, neo fm, advenio, class fm, ortt
A cikkben hivatkozott linkek:
[1] [link]
A cikkben hivatkozott linkek:
[1] [link]
Küldje el ezt a cikket | Nyomtatás | A lap tetejére
hirdetés
hirdetés
hirdetés
hirdetésKapcsolódó anyagok:Az ORTT döntése jogellenes volt, de az új rádiók maradnak a helyükön
A felperes Sláger Rádió fizetheti ki a perköltséget.
Létrejött a Sláger-Danubius-bizottság
A testület a rádiók frekvenciájára kiírt ORTT-pályázat elbírálása során felmerült pártkötődések és háttéralkuk szerepét vizsgálná, de a tagjait már nem választották meg, ezért nem lép működésbe.
A Sláger és a Danubius Rádió megszűnik
Az Advenio és az FM1-konzorcium nyert a rádiós frekvenciára kiírt pályázaton, Majtényit leszavazták.
Mindenkinek a Sláger frekvenciája kellene
Egyre magasabban lobbiznak a frekvenciáért, miközben kiderült, mégis hogy tudnák egyes pályázók bevételük felét átutalni az államnak.
Merényletre készülnek a pártrádiók ellen
Az ORTT kidobná a rádiós tenderről azokat a pályázókat, amelyek szemérmetlenül sokat ígértek. A Fidesz rádiója kieshet, az MSZP viszont jól járhat.
A Class FM magyar slágerekkel támad
Bochkor vagy Sebestyén Balázs a reggel királya?
A Sláger tulajdonosa a visszatérést tervezi
A neten folytatja a Danubius
Hány embernek hiányzik majd a Bumeráng?
A Roxy Rádió nem eladó a Slágernek
Szerződés köti a Slágerhez Bochkorékat
Perel a Sláger Rádió, itt marad a Danubius
Rádiópályázat: A Fidesz és az MSZP nem támogatja a vizsgálóbizottság létrehozását
Új rádiók: kevesebb zene a Neon, kultúra és örökzöldek a Klasszon
Novembertől jöhetnek az új országos rádiók
Alkotmányellenes a Sláger és a Danubius frekvenciahosszabbítása
A Sláger frekvenciáját akarja a Kossuth rádió
Országos rádióadót indítana az Est Media Group
Súlyos jogsértés a rádiópályázatoknál
Az SZDSZ szerint ki kell zárni az Adveniót
Több rádiós pályázat is irreális Majtényi szerint
Kizártak egy céget a rádiós pályázatból
Pártok dönthetnek az országos rádiókról
Vezetőn veszekszik a Sláger és a Danubius
Újra pályázniuk kell a kereskedelmi rádióknak
Alkotmányellenes a Sláger és a Danubius frekvenciahosszabbítása
Kiírták a pályázatot a Danubius és a Sláger frekvenciájára
Hasonló cikkekAz ORTT elnöke az ügyészséghez fordult
Már Bajnai is félti a rádiós pályázat tisztaságát
A Neo FM szerint nem végleges a lenyúlt logó
Aláírta a műsorszolgáltatási szerződést a két új rádió
Bochkor Gábor egy időre eltűnik
Ganxsta váltja Bochkorékat
A Radiócafé társat keres, hogy országot adót indítson
Majtényi szerint nem kell új rádiós pályázat
Címkefelhőamerikai média, danubius, digitális átállás, fidesz, közszolgálati tévé, magyar rádió, média, médiatörvény, mtv, nézettség, ortt, rádió, rtl klub, sláger rádió, sorozat, televízió, tévé, tv, tv2, viasat3
A kult rovat cikkeiKulturális visszaéléseket vizsgálnak
Jogerősen pert nyert a Sláger rádió
Itthon negyedszerre is zabálták Shrekéket
Százezer archív képpel bővült az MTI Fotóbankja
Béláim! Miért szerettük Pelikán elvtársat?
CinematrixItthon negyedszerre is zabálták Shrekéket
Béláim! Miért szerettük Pelikán elvtársat?
Sopronban lehet az animációs szupervásár
Minimum felelőtlen gazdálkodás az MMKA-nál
Meghalt Kállai Ferenc
Comment:comAngelina Jolie egy csöcsös android
Hétfőn és kedden sajnos elmaradt a tévéajánló, ezért most extra nagy mellű Angelina Jolie-val vezeklünk.
KönyvesBlogBikácsy Gergely: Forlán, a matracos - Foci Vb a Literán
Forlán előtt volt már nagy klasszisa Uruguaynak, Schiaffino, majd a világ leggyorsabbja, bizonyos Recoba, sőt nem olyan rég volt már F kezdőbetűs klasszisa is: Fonseca.
Ortográf CirkuszOrtográf seggrepacsi celebekkel
Mexikói nátha
És idén nincs karácsony
Nesztek, reformhelyesírás
Csoda szar
Legolvasottabb az IndexenGurulós bőrönddel, de csövesen érkeztek a lányok a Soundra
Puyol szál törülközőben fogadta a királynét
Készül a nagyberuházások halállistája
Meghalt Kállai Ferenc
Öngyilkosság miatt lett vége a show-nak
Larissa Riquelme mindenképpen levetkőzik
DíványD-vitaminnal és mozgással az Alzheimer kór ellen
Az Alzheimer kór ellen mozgással és D vitaminnal is lehet harcolni, ezt állítja két tanulmány, amelyeket az Egyesült Államokban ismertettek az Alzheimer Kór Nemzetközi Konferenciáján.
Világító pólóban indulj a Szigetre!
A tarot a tudatalatti tanácsait közvetíti
Bookline Barabási Albert-László:
Villanások - a jövő kiszámítható
Ár: 3980 Ft
Internetes kedvezmény: 15%
Internetes ár: 3383 Ft
2010 FIFA Világbajnokság Dél Afrika - Csapatok, játékosok, helyszínek
Ár: 1999 Ft
Internetes ár: 1700 Ft
Russell, Alec:
Harc Dél-Afrika lelkéért - Mandela után
Ár: 3900 Ft
Internetes ár: 3315 Ft
Filmzene:
Eclipse (The Twilight Saga) Original Motion Picture Score
Ár: 4390 Ft
Internetes kedvezmény: 5%
Internetes ár: 4171 Ft C-travel ajánlatokVakáció az egész családnak
Fenyves erdő közepén hatalmas parkban wellness medencék, sportpályák, játszótér, kerti tó és grillterasz várja Önt és családját!
55 000 Ft / fő / 5 éjtőlNyereményjáték
Játssz velünk a 2 éjszakás 2 személyes wellness-utazásért! Válaszolj egy egyszerű kérdésre és lehet is csomagolni az utazáshoz!Nyári kikapcsolódás Hévízen
Hévízen Klimatizált szobák, csodálatos élményfürdő, uszoda, a gyermekeknek pancsoló, játszótér és játszószoba várja a család minden tagját! 89.400 Ft / fő / 6 éjtőlHonfoglaló Azt hiszed, hogy sokat tudsz?
Játssz Magyarország legnépszerűbb stratégiai kvízjátékával!
hirdetés
Áruház| Blogok| Fórum| Időjárás| Indafotó| IndaVideó| Könyvek| Levelezés| Mozi| Népítélet| ONGO| Pixinfó| Portfolio.hu| Prohardver| Térképpont Totalbike| Totalcar| Továbbtanulás| C-Travel| Velvet| Zene| Mutációk:Észak| Hirös| Kelet| Pécs| Sopron| Transindex| West 1999-2010 Index.hu Zrt.| Impresszum | Médiaajánlat | Szerzői jogok | Az Index.hu adatvédelmi elvei | RSS
Igen volt már róla szó, csak nem volt még jogerős.
Azt hiszem.
Váóóóó, az előbb láttam a cikket, most akartam beirniiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D
én hallottam az ítéletről fű alatt pár hónappal ezelőtt már.
Kíváncsi vagyok a következményekre.
Nem tudom tudtok e róla: Jogerősen pert nyert a sláger rádió az Ortt ellen.
Hát ez most érdekes felállást szülhet a bumerángnak is.
Én mindenesetre a slágert jobban kedveltem mint a neot. Kizárólag a bumerángot hallgatom csak.
Szép hétvégét mindenkinek!!!!:))))))
Mostanság én is-sokszor.
Én nem.
Be se vagyok regizve
Nekem bőven elég az iwiw, meg az email-ek, meg az msn.
Hát igen oda is lehet menni. Én a neten szoktam hallgatni a műsort. Ma Bochika ráfázott, mert a fogadás értelmébe neki kell a focicipőt megvenni.
Egyébként szerintem Bochkor elvette Andikát, erre tőbbgyanu is van.Szép karikagyürűt visel Andika, és tőbb elszólás is volt már. Pl. Azurák mondta tudunk egymás esküvőjéről.Tnap meg Lajos szólta el magát hogy tud valami bulvárhírt amivel az ősszes ujságírót rászabadithatja Gáborra.
Én mindenesetre szoritok nekik,és ha így van sok boldogságot.
Hééééééééééééé lyányok !!!!!!!!!!!!!!
Mi ez a pangás?????????????
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Postán visszajött egy csomagom, hogy a címzett ismeretlen, de a címzett ugyanarra címre kéri újra. Kit terhel a postaköltség?
- Szex miatt visszajött az ex?
- Elment, de visszajött?
- Gyökérkezelés után visszajött a fájdalom
- Sajnos visszajött plusz 5 kg, amit nagyon nehéz már leadni...