Visszacsúszott tejfog (beszélgetés)
Van.
Akkorát esett szegénykém,hogy nem csak visszacsúszott, de meg is lötyögősödött vagy 2 tejfoga.
De minden helyrejött orvosi beavatkozás nélkül is. (persze doki látta)
Ennyit tudok, akkor ezt tették, nem most volt, nem tudom most mi a "divat". :)))
Gondolom, fogorvos mondta..
Nekünk azt mondták hogy nem érzik hogy dudorodna fog az ine alatt,de ugye a röntgen lenne a tuti. Most böngésztem,hogy akinek felcsúszik az újra kijön. Nem tudom hogyan :)
Pont azért nem húzzák vissza,mert akkor károsodhat a maradó fog.
Hát nem értelek, mert neki ott rögtön lehúzták.
Az magától nem tudom, kijön-e? És ha igen, csak akkor, ha jön a másik...az nyomhatja ki. De akkor meg nem jól nő! Meg addig egy csont, ott bent?
Pont így volt, még a fürdővíz ott volt, azt is átnéztük, nem vérzett, és ne,m sokáig sírt.
De pont egy dokipár volt nálunk, és ők mondták; vigyük el, a csajnak jött az ötlet, hogy felcsúszhatott.
De a helyén a maradandó fog nem lett egészsége, 16 éves kora körül szürkült, és tettek rá valami porcelán ( ? ) "tokot..vagy mit.
És mikor felcsúszott akkor milyen volt a látvány? Fájt neki? Vérzett?
2évesemnek eltűnt az első foga,minden előzmény nélkül. Sajnos nem lehetett megröntgenezni,nem engedte. Látványra olyan mintha teljesen kiesett volna,de a fog nem került elő. :(
Mármint,hogy akkor az ínybe csúszik vissza? Ilyet még nem is hallottam,remélem,nem is fogok...
Köszönöm!
Nem tudom, ő mire gondol, de nálunk megesett. Elesett és egy sztetoszkóp volt a kezében, "ráharapott". azt hittük, hogy kiesett, de nem találtuk sehol, ügyeleten derült ki, hogy visszacsúszott. Lehúzták, napokig nem lehetett cumit adni, hogy ne nyomja vissza.
Komoly. :))
További ajánlott fórumok:
- Megdöbbentett, hogy Molnár Gusztáv megint visszacsúszott és...
- Anyukák! Mit csináltok, ha a gyermeketeknek mozog a tejfoga?
- 7 éves kisfiam lyukas, hátsó tejfogát ki akarja húzni a doktornéni, engedjem?
- A felnőtt korban kihúzott tejfog helyére nőhet fog?
- Hány éves korban kezdenek el ki hullani a tejfogak?
- Hallottatok már olyanról, hogy nem nő ki a tejfoga a gyereknek?