Vissza akarják utalni a foglalómat, ezt lehet csak úgy? (beszélgetés)
de ez nem gesztus, hanem üzlet.
értsd meg, nem lesz tanfolyam. visszaküldte a pénzed.
Nem tudom, konkrétan kiről beszélsz, de bicskanyitogató a stílusod. Sejtéseim szerint kozmetikai tetoválást fogsz tanulni, ha a leendő vendégeiddel is ilyen hangot ütsz meg, nem lesznek sokan.
Nem arról van szó, hogy meddig tart megírni egy e-mailt, hanem arról, hogy tartsd tiszteletben a szabadidejét. Nem hiszem, hogy te vagy az egyetlen fieztővendége. És ha a lennél, akkor is gusztustalan ez a stílus.
Ha nagyobb az egója, mint az agya, keress olyat, akinek nem. Komolyan elképesztő, hogy mit engedsz meg magadnak :/
Ez most tényleg nem ide tartozik, de nekem tököm tele van azokkal, akik tojnak arra, hogy meddig tart a munkaidő. Rendszeresen hívnak munkaügyben hétköznap este 9-kor ugyanúgy, mint vasárnap délben.
Egy emailt megírni pár perc, persze, de 10 emailnyi idő már egy óra. Tudni kell nemet mondani.
Amúgy tök mindegy, hogy nekem tetszik-e a stílusod, nem én utaltam vissza a pénzt, hanem a HP.
Nincs igazad, miért foglalkozna valaki munkával, ráadásul privátban egy idegennel, mikor például a családjával van, vagy bármi más elfoglaltsága van?
Azért, mert befizettél egy tanfolyamra, nem várhatod el, hogy neked külön több tonnás tájékoztatást küld (mégis miről?), vagy hétvégén válaszolgat az e-mailjeidre.
Andi, miből tart egy válasz emailt írni? Manapság már olyan okostelefonok vannak, amelyről igazán gyorsan lehet válaszolni. Ez már csak hozzáállás, illetve jóindulat kérdése, hogy(szombat, vasárnap, hétfő, kedd) vagyis összesen 4 napon keresztül váratjuk engem, fizetős vendéget a válasszal, mikor 2 hét múlva lenne a tanfolyamom és külföldről utaznék haza.
Az én stílusom nem tetszik neked? Mégis Te milyen stílusban beszélnél egy ilyen nőről? És még én ajánlottam fel neki a békességet, amit úgyse fog elfogadni mert nagyobb az egója, mint az agya.
Normális ember, főleg ha idegen, igenis betartja, hogy mikor van munkanap, meg munkaszüneti nap.
Amúgy ez nem összeveszés, nem vagytok olyan kapcsolatban, hogy össze tudjatok veszni. Egyszerűen nem kíváncsi rád, gondolom a stílusod miatt, amit egyébként meg tudok érteni.
Így jártál, fogadd el.
Én minden esetben meghallgatnám a másik felet is, de sajna erre ezen a platformon esély sincs.
Ezért még nem kellene mp-nek titulálni.
Magadat minôsíted, (de a te dolgod).
Hát nem tudom. A helyedben én is kiakadtam volna. Kifizetni százezreket, hazajönni külföldről emiatt és több hét várakozás után egy soros választ kapni?
Lehet, hogy a helyedben már én nem akarnék menni, legalábbis őhozzá. Ez a személy előttem hitelét vesztette. Adott valami magyarázatot rá, hogy mért csak ennyi infót kaptál? Vagy egyből felhúzta az orrát és ajtót mutatott?
Én nem vágynék közös ügyletre azzal, aki így viselkedik.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet visszaszerezni egy kutyát, ha a megtalálók nem akarják visszaadni?
- 2011-ben mikortól kezdi utalni az APEH a visszajáró adót?
- Nem akarják visszautalni a pénzemet, mi a teendő?
- Szja visszatérítést mikorra várhatom, mennyi ideje van az Apehnek visszautalni a pénzt?
- A hoxán a hozzászólások jobb oldalát kitakarják a hirdetések, nem látom őket. hogy lehet ezt visszaállítani?
- Egészségpénztárra befizetett pénzből a max. visszaigényelhető összeget tudnám kérni az APEH-től(NAV) az egészségpénztáramra utalni?