Vírusos futószemölcs kicsi gyereken. Nektek mi vált be ellene? (tudásbázis)
lehet kapni patikába, de a vérrehuló fecskefü eg y sima mezei utszéli gyomnövény, ha letörsz belőle sárga nedve van ez az a flyadék ami szemölcsre kiváló
javaslom neked a vntv kérj segitséget a fitoterapeutától vagy a Jakab úrtól, biztos többet tudnak róóla, és nem gyógyszert fognak ajánlani, egyébként, járj utánna a sok fertötlenités, mit tesz !!! mert a bőr védőmechanizmusát teljesen elgyengiti, vannak természetes " fertőtlenitő" szerek.
Köszi.
Ha már a fertőzés veszélyről esett szó:
Eddig együtt fürdött a fiam a 1,5 éves öccsével. Mióta felfedeztük a szemölcsöt, természetesen már külön fürdenek. Mivel érdemes fertőtleníteni a kádat és a csúszásgátlót a fürdés után szerinted? Milyen módon kaphatja még el esetleg a pici a fertőzést?
Köszi.
Lehet kapni patikában vérehulló fecskefüvet tartalmazó készítményt? Vagy csak házilag lehet elkészíteni?
vérehuló fecskefü ( van készitménybe )is nekem azóta terem a ház előtt.
minden nap fürdés után kentem, 2 hétig... aztán eltüntek
További ajánlott fórumok:
- Mi az oka annak, hogy ha egy szülő anyagilag mindent megad a gyerekének, akkor az felnőttkorában nem törődik a szüleivel?
- Lehet jó szülő az az apa aki elhagyta első szülőtt gyerekét, nem foglalkozott vele évekig?! Akár az elsőszülőttnél, akár másik gyerekénél?!
- Ki mennyit szán a gyerekének a Mikulás csomagra?
- Ki mit ad a gyerekének, hogy megelőzze a betegségeket, vagy gyorsítsa a gyógyulást. Multivitaminok, homeopátiás szerek, stb? 2 évesnek
- Barátnőm gyerekének árvaellátása mehet az én bankszámlámra, ha az övéről levonják?
- A 3 éves kislányomnak futószemölcsei vannak (5db). Mivel tüntethető el?