Főoldal » Receptek » Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei » Virslis rakott kelbimbó recept

Virslis rakott kelbimbó recept

Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Virslis rakott kelbimbó hozzávalói:
70 dkg kelbimbó
fél dl olívaolaj
1 vöröshagyma
25 dkg virsli (eredetileg füstöt kolbász)
4 dl tejföl
1 cs petrezselyem
bors



A Virslis rakott kelbimbó elkészítési módja:
A kelbimbót zöldséglevesben leforrázzuk, ha szükséges félbevágjuk. Az olajon megfuttatjuk a hagymát, rádobjuk a kelbimbót és a virslit, összepirítjuk, majd tűzálló tálba tesszük a felét. A tejfölfelét rálocsoljuk, rátesszük a ragu másik felét, majd a maradék tejfölt. 180 fokon pirosra sütjük.

Szerintem több tejföllel finomabb!!!


Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei


A virslis rakott kelbimbó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook