Virslis rakott kelbimbó recept




70 dkg kelbimbó
fél dl olívaolaj
1 vöröshagyma
25 dkg virsli (eredetileg füstöt kolbász)
4 dl tejföl
1 cs petrezselyem
bors
só
A Virslis rakott kelbimbó elkészítési módja:
A kelbimbót zöldséglevesben leforrázzuk, ha szükséges félbevágjuk. Az olajon megfuttatjuk a hagymát, rádobjuk a kelbimbót és a virslit, összepirítjuk, majd tűzálló tálba tesszük a felét. A tejfölfelét rálocsoljuk, rátesszük a ragu másik felét, majd a maradék tejfölt. 180 fokon pirosra sütjük.
Szerintem több tejföllel finomabb!!!
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: Cukicukicuki, 2010. febr. 15. 21:05
A virslis rakott kelbimbó elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.