Vinnéd a 1-4 éves gyermeked magánbölcsibe havi 40 e Ft-ért? (beszélgetés)
Nem!
Ha annyi pénzem lenne, hogy ezt "megengedhetném magamnak", akkor akár otthon is maradhatok vele... Nyilván milliókat keres a férjem...
Sziasztok! Tapasztalatból ,60-80 ezer a magánbölcsőde amivel találkoztam. Amikor a kicsim elérte azt a kort és vártak vissza dolgozni:)..akkor azt az ajánlatot kaptam, hogy kifizetik a bébiszittert és az épületben nem távol az irodámtól kialakítanak egy szobát erre csak az Én gyermekemnek..vagy lefedezik a magán bölcsődét. Kb.1 hét volt erre adva , hogy átgondoljam s megnézzem mi a helyesebb.. Ekkor néztem a bölcsődéket át...de Én nem mellettük döntöttem. S amint láttam maximális ellátást nyújtottak volna ők is. Tehát nem bánja meg aki magánbölcsi mellett dönt...
Minden szépet ....
Elájulok,ilyen árak!?!?!?
Na szóval,én nem vinném.És nem az ár miatt.Az a 3 év felejthetetlen és megismételhetetlen.
Reggel 6-tól este 5-ig ott legyen a kicsi?Na neeeem,csak ha nagyon-nagyon rálennék kényszerülve./ez úgy általánosságban vonatkozik a bölcsire,legyen az magán vagy állami/
Szia!
felénk 1 van, 1 db 8 fős csoporttal, 70e.
Szia!
Ha lenne rá pénzem, vinném.
Ismerős gyereke járt magánbölcsibe, megtehették a szülők, hogy oda hordják. És tényleg minőségileg nagyon sokat foglalkoztak a gyerekkel. Gyönyörűen beszélt, verseket mondott, 4 évesen írt-olvasott, és sokkal többet tudott, mint a kortársai.
Sajnos a nem magán bölcsikbe, ahol egy gondozóra 15-20 gyerek jut, nem tudnak, mégha akarnak sem, annyira odafigyelni minden egyes gyerekre. Nem biztos, pl, hogy idejében tisztába rakják, vagy tényleg segítik a szobatisztaságát. Mert nincs rá idő sok ygerek mellett, hogy egyesével mindenkire odafigyeljenek, hogy sűrűn üljön bilire, ne ázzon át.
Szóval ha tehetném, vinném.
Ha csak pelenkát kéne vinned igény szerint.
Ebben benne lenne minden más felszerelés és reggel 6-tól este 5-6-ig akár a hónap minden hétköznapján.
A helység rengeteg fejlesztő játékkal lenne tele, egy nagy kert is lenne.
A maximum 7-8 fős csoportra 2 dadus vigyázna.
Napi 5-szöri étkezéssel, amiből minimum 1 meleg.
Ilyen körülmények között beíratnád a gyermeked?
További ajánlott fórumok:
- Most megy ötödikbe a gyermeked? Beszélgessünk!
- Hogy hívják a gyermekedet/gyermekeidet?
- Milyen nevet fogsz adni/adtál a gyermekednek?
- Melyik az a könyv, ami nélkül nem gyermekkor a gyermekkor? Mi az, amit szerinted mindenképpen el kell olvasnia gyermekednek?
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- Hány éves kórtól vinnéd el gyermeked fogorvoshoz és/vagy szemészhez, ha nincs probléma, csak úgy szűrésre?