Villámgyors sárgabarackos croissant recept

1 üveg sárgabaracklekvár
2 ek méz
2 ek citromlé
1/2 tk őrölt fahéj
2 ek mazsola
1 csomag leveles tészta
A Villámgyors sárgabarackos croissant elkészítési módja:
Egy lábosba tesszük a lekvárt, a mézet, a citrom levét, a fahéjat és a mazsolát. Közepes lángon néhány percig főzzük, majd hagyjuk kihűlni. A tésztát kinyújtjuk, majd háromszögekre vágjuk. Minden háromszögre halmozunk a mazsolás lekvárból, majd feltekerjük és tepsibe tesszük. 200 fokos sütőben 15 percig sütjük. Szitáljuk egy edénybe 6 dkg porcukrot, adjunk hozzá 1 tk mézet, valamint 2 tk vizet. Alaposan dolgozzuk össze, majd csorgassuk a kisült croissant-okra.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2017. febr. 24. 10:38
A villámgyors sárgabarackos croissant elkészítési módja és hozzávalói.