Világos kanapém nagyon foltos, mivel tisztítsam ki? (tudásbázis)
7. csapoari (válaszként erre: 4. - 7934d1ac97)
2008. nov. 18. 13:37
Mindegy az arány? Milyen ariel kell?
6. csapoari
2008. nov. 18. 13:36
Köszi a válaszokat. Bocs, hogy csak most jelentkezem, de pici babám időnként nagyon lefoglal.
A kanapém szövet.
Vanisht már próbáltam, de nagyon foltos lett tőle, pedig kiszívtam a vizet, szerencsére van porszívóm. Bár tény, hogy nem port használtam. Azt nedves kefével dörzsöljem bele?
5. 82f54af148
2008. nov. 18. 11:23
Az én bevált ajánlatom,bármilyen huzat esetén.Vegyél Vanish por tisztító szert.Szórd a piszok felületre,kefével dörzsöld be a kárpitba,majd
egy 5-10 perc múlva porszívózd ki.
Különben a leghatásosabb a kárpit tisztító gép itt is Vanish-t használok.Bevált! Sok sikert.
4. 7934d1ac97
2008. nov. 18. 10:09
Jól pórszívózd ki, tegyél egyél egy lavórba meleg vizet + arielt + sót + ecetet. Aztán egy ruhakefét ebben az elkészített tisztítószerrel mártogass és úrold ki vele az ülőgarnítúrádat. Ha van vizes porszívód, vagy takarítógéped, (esetleg tudsz kölcsönkérni) akkor utánna nem árt ha a felesleges vizet kiszívatod, mert akkor hamarabb megszárad.
3. szamóca41
2008. nov. 18. 08:19
Ha textil:
Trisót enyhén nedvesíts be.
Szórd rá a kanapéra,enyhén dörzsöld bele,hagyd rajta 20 percig,porszívózd ki.
Ha bőr:
Tiszta,puha rongyot dörzsöld meg szappannal/nem folyékony/és azzal töröld át.
2. hotyka
2008. nov. 18. 08:11
Milyen anyaga van?
1. csapoari
2008. nov. 18. 08:08
Világos kanapém nagyon foltos, mivel tisztítsam ki?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tisztítsam a padlón a besötétedett-egyébként világos színű- fugát?
- Világos szőke hajam és nagyon fehér bőröm van, ezért olyan, mintha nem lenne szemöldököm. Csináltassak szemöldöktetoválást?
- Nagyon világos hamvasszőke festéket ami nem sárgul vissza milyet vegyek? Mit ajánlotok, melyik a legjobb boltban kapható?
- Tud valaki ajánlani olyan alapozót, ami nagyon világos, majdnem fehér?
- Sötétszőke melírozott hajam nagyon megsínyli ha kiszőkíttetem világosszőkére?
- Mivel tisztítsam a kanapémat-- szagok ellen?