Világos barna hajat szeretnék (fodrászoknál olyan közép szőke) Milyenre fessem? Segítsen aki tud! (beszélgetés)
5. e4dadbdc0e
2011. máj. 18. 09:00
Túl sötétből is lehet világosat otthon, én pl. a P..ette XXXL szőkítőt kentem a feketére, elősre kiszedte, igaz olyan vörösesre, de világosra. Arra rákentem pár nasppal később világosbarnát és szép lett. Igaz, a bolti festékekkel azért vigyézni kell, mert a világosbarnák nekem totál sötétesek lettek. De nyilván ez sokmindentől függ: milyen volt az eredeti színed, mennyire szedte le stb stb stb.
4. gubaj05
2011. máj. 18. 08:54
Na ezt cáfolnám, mert nekem mindig van egy kattanásom mikor vörös vagyok, hogy barna majd szőke akarok lenni. A módszerem vörös után befestem sötétbarnára és utána a kiválasztott színnel kenem le 2-3 festés és elérem a célom, de már az első alkalommal világosabb szóval otthon is megoldható. Persze csak türelmeseknek ajánlom:)
3. 2f26e3ce5e
2011. máj. 18. 08:46
Ha sötét a hajad akkor esélytelen...
Festék festéket nem világosít,tehát szőkítés...
2. Zorg27
2011. máj. 18. 08:41
Szia,
Milyen a kiinduló színed??????
1. szabcsi22
2011. máj. 18. 08:38
Világos barna hajat szeretnék(fodrászoknál olyan közép szőke)Milyenre fessem?Segítsen aki tud!
További ajánlott fórumok:
- Divattervezők, fodrászok, kozmetikusok, pedikűrösök
- Miért mennek a fodrászok szívesen házhoz?
- Mit tesznek a fodrászok a "páciens" hajára, amitől sima lesz?
- Első munkanapom fodrászként ! ti mit szerettek, mit nem a fodrászokban?
- Fodrász árak - Szerinted a mai fodrászok drágán dolgoznak?
- A függönyöm világos barna, a sötétítő sötét barna világos kék csikokkal. Milyenre fessem a szobámat?