Vichy Normaderm (beszélgetés)
Már nem aktuális a bejegyzés!
Most vettem a Normaderm tri activ krémet, mert már untam,hogy fénylik a bőröm a többi arckrémemtől. Pár napja használom, úgyhogy azon kívül, hogy tényleg matt a bőröm, még mást nem tapasztaltam - nem lettem szebb :) meg ilyesmi.
Amúgy használtam már pár fajta Vichy arckrémet, de azt mondom, nem volt érdemes annyi pénzt rájuk költeni, mert semmit nem javítottak a bőrömön.
Sziasztok!
Én rendesen megjártam a Vichyvel! A sok pozitív vélemény után eldöntöttem, hogy veszek egy Normaderm Mélytisztító Gélt(400ml-is) és egy Pro Mat-ot! Mindössze 3-szor használtam a termékeket,de apró kis kidudorodások jöttek ki az egész arcomon.. A bőrgyógyász megállapította h kiszárította a bőrömet,és írt fel rá valami krémet...
Nem tudom,miért történt most ez, hiszen már 2 tubus Nappali krémet is elhasználtam az elmúlt egy évben...
Ha valakinek mégis bevált, akkor tőlem megveheti a két krémet 5000Ft-ért! Ha csak az egyikre tartasz igényt,azt is viheted. (Darabja 2500.-)
email címem: bonji@freemail.hu
Üdv.:Judit
Szerintem nem, ha használsz mellé hidratáló krémet is.
Sziasztok!
én is most szeretnék venni a most reklámokban látható normadermet, amihez ajándék szárító stift van.
Vegyes bőröm van nagyon zsíros , mitesszeres , de közben száraz is a felszíne!
Nem tudom vajon a krém szárító hatása öregíti-e a bőrt!Mert szerintem nagy valószínűséggel igen!
Szerintetek?
Előre is köszi a választ!
Sziasztok! Én csak ajánlani tudom a Vichy Normaderm termékcsaládot, nekem tökéletesen bevált. Arctisztításra a mélytisztító gélt használom, éjszakára a Normaderm Nuit/Night krémet, nappalra pedig a Normaderm Pro Mat krémet. Először csak az éjszakait használtam, mert a páromtól azt kaptam ajándékba egy Vichy dezodorral együtt, reggelente csillogásmentes és egyenletes volt mindig a bőröm, de nappal továbbra is szenvedtem a csillogástól, így nézelődve a Vichy honlapján rátaláltam a Pro Mat nappali arckrémre, ami egész napra matt hatást biztosít, amihez olyan szerencsém volt, hogy épp a mélytisztító gélt ajándékba adják ingyen, szóval ezt a három terméket használom az arcomra és maradéktalanul meg vagyok velük elégedve. Drágának drága, de eddig meg egyfolytában váltogattam a kozmetikumokat, mert elégedetlen voltam, akkor inkább legyen drága, de jó.
Nekem a Vichy Normaderm mélytisztító géljét ajánlották itt is ls a patikában is. Mondták, hogy valaki lehet hgy érzékeny az összetevőire, de ha nem, akkor csodákat tesz a bőrrel!
Hát sajnos én az első kategóriába tartozom, pedig itt a Hoxán is mindenki ezt ajánlotta, rengeteg jó tapasztalatot olvastam róla.
Úgyhogy ha valaki olyan szerencsés, hogy nem érzékeny a bőre rá, akkor szívesen eladom.
A patikában 3299 Ft-ért vettem, egyszer használtam, szóval majdnem teli, 150 ml pumpás.
2500 Ft-ért eladnám valakinek, akinek ezek a termékek beváltak.:) Ha valakit érdekel, írjon privit.
Akár ez is lehet, bár ha olyan helyen sérül meg a bőröm - pl. comb - ahol nem éri nap, ugyanúgy bebarnul, mintha az alkaromat kaparja meg a macska, vagy elkaparok egy patit.
A citromlé jó ötlet, köszi, a többit meg a bőrgyógyász tán kiokoskodja... :)
Azért barnult be a helye, mert UV érte. Ezért is nem ajánlott pl. arctisztítás után napozni. Egy kozmetikus segíthet ezeken, bár ha csak pl. pattanás helye barnult be, akkor próbáld meg a citrom levét, mint halványító.
Egyébként a vírusos, gombás, baktériumos megbetegedések után is maradhatnak foltok a bőrön.
Ez azért van így, mert a szőr nem egyszerre nő. 3 fázisa van: növekedési, átmeneti és nyugalmi fázis. Ez hajnál is így van. Szóval van, amikor nem nő a szőr.
Egyébként a szőr megerősödését nem csak a borotva okozhatja! Sokaknak eszébe sem jut, de a napfény meg a szolárium UV sugarai, a nemi hormonokat tartalmazó gyógyszerek, a placentás készítmények is ehhez vezetnek.
Nekem is vízhiányos, és vígan elvagyok a normadermmel... bár csak az éjszakait használom, lehet, hogy a nappalival együtt már sok lenne, a fene tudja.
olyan krémet még nem találtak fel,ami mindekinek beválik. Ha vízhiányos a bőrőd akkor tényleg nem jó rá a normaderm. Az csak a zsíros bőrre jó, a kveretre már ritkábban jó. Barátnőm kevert arcbőrre propoliszos krémet használ.Neki az vált be, nekem meg nem.
Nem, mert az én arcom amellett hogy pattanásos még vízhiányos is, így az enyémet túlságosan kiszárította. Nem tudom már mit kenjek a fejemre. :(
Én megválnék Vichy Normaderm arclemosómtól. Kevés hiányzik belőle.
Aztaaa ez olyan lett mint egy rossz teve reklam:D:D:D:D:D:D Kivetel h ez igaz:)))
Sztem sem jossz ki dragabban a Vichy termekekkel.Ha azt veszed h hany kremet veszel meg ami nem hasznal es meg artasz is vele a borodnek.A Vichybol nem kell markonyit kenni az arcodra,sztem a legjobb valasztas.Es valoban sprolsz a make-up-on is:))En amiota a korabban belinkelt tisztitot hasznalom kremet sem kell az arcomra kenni(csak a szem kore szoktam),mert tokeletesen hidratal is es a borom is megtalalta az egyensulyt.Furdesnel hasznalom en is a melytisztitot:))
Én kozmezikai ipraban dolgozom, és meglepődom ,hogy olyan krémeket vesznek meg több tiz ezerért amit én soha nem tudnék megvenni..A normaderm család Nekem 2-3 hónapig elég, és minden nap kenem. 3havonta költök rájuk olyan 10-12 ezret,cserébe leszoktam a dohányzásról..Nem kell hatvanféle alapozót használnom, a pattanásos bőrömre mert már nem az.Nem kell kozmetikushoz járnom egy hónapban többször is kezelésre,nyomkodásra. A bőrgyógyász által felírt kenegetős oldat úgy kiszárította a bőrőm, hogy hámlani kezdett. Vettem arckrémet,hogy regenerálja,nem is egyet, nem kettőt, mindtől olyan ragyák jöttek ki az arcomon..elajándékoztam mindet..Nem volt olcsó az sem.Termékminta útján ismertem meg a Normadermet, egészen pontosan a mélytisztító gélt. Első alkalommal úgy lepucolta rólam a mitesszereket, főleg az orromról,azt hittem rosszul látok.Meglepődtem! Főleg azon,amikor a kollégáim két nap után, kérdezték mit csináltam az arcommal, hogy ilyen szép matt?.A minta után vettem gélt, hidratáló nappalit, éjszakait,promat,.. ezeket használom most. A gél elég jó sokáig,pedig nappal és este is azzal mosokarcot. és azt hiszem 2900 forint volt,mellé járt ajándék is.
Nem hinném, hogy rossz lenne, csak hát elég borsos az ára...
Az biztos!!!Szerintem is próbáljátok ki, a vendégeimnek is tetszik!!!
nekem a legjobb választásom volt a normaderm család..szinte minden mást kipróbáltam előtte. Egy próbát mindnekinek megér..
Én amúgy a NIVEA VISAGE Oxygen Power Élénkítő arclemosó zselét használom egy ideje. Nagyon szeretem. Nem szárítja az arcom és szépen kitisztítja :)
Köszi szépen, megyek is bankot rabolni, aztán jól bevásárolok! XD
sziasztok! Eladó egy vichy normaderm arc tisztító gél. egyszer használt. ha valakit érdekel, sarkany@velvet.hu cimre irjatok megegyezünk.
Sziasztok!
Nekem is ez volt a problemam regen es eleg sok szarsagot a kepere kentem ami meg rosszabba tette.Kiprobaltam a Proactiv-ot is.Ti ne tegyetek!!!!Addig jo amig hasznalod utan jon a szornyuseg....4szer rosszabb lesz mint volt.Raadasul Magyarorszagon nem is az van a flakonban aminek kellene lennie...Szoval el kezdtem hasznalni a Vichy termekeket es azt tudom mondani h szuper jok.Csak meg kell talalni a borodnek megfelelot.Nekem pl.ez jott be a legeslegjobban arctisztitasnak:
[link]
Sztem probald ki Katthy:))Es ne hasznalj alkoholosat,mert ha szaritod a borod akkor meg inkabb zsirosodni fog, mivel probalja majd vissza allitani az egyensulyt.Nekem ez a tapasztalatom. Remelem segitettem vmennyit:))
Nagyon szívesen!Remélem h sikerrel jársz majd!
Ok, az lesz előbb vagy utóbb... köszi még egyszer a segítséget!
Hát a sebek gyógyulása nem csak a a bőr érzékenységétől függ.Azt rengeteg tényező befolyásolja.Például a dohányosoknak is nehezeben gyógyulnak a sebeik.Mert a bőr vérellátását rontja a dohányzás.Ugyanakkor a cukorbetegeknek is nehezebben gyógyulnak a sebeik.Szerintem az lenne a legjobb,ha elmennél egy bőrgyógyászhoz mert azért pl.egy elkapart pattanásnak nem szabadna hetekig,hónapokig megmaradnia.Ez nem igazán a kozmetikához kapcsolódik és ehhez nem nagyon értek.De ha elmész egy bőrgyógyászhoz,akkor ő biztosan többet tud mondani.
Akkor én sem tudom,ha látnám akkor tudnám de íg nehéz megmondani.
Komolyan száraz bőrre van?! Nem csoda, ha nekem sem használ... XDD Pedig aki ajánlotta, határozottan állította, hogy vegyes-zsíros bőrre van... szépen átvertek :)
További ajánlott fórumok: