Vichy krémek hatékonysága (beszélgetős fórum)
Sziasztok,
Én sokáig filoztam milyen krémet vegyek anyukámnak, 54 éves, a gyógyszertárban javasolták a Neovadiolt két helyen is, így ennél döntöttem. Viszont neki pár éve kijött nap allergiája a bőrén, és erre nem figyeltem. És sajnos ettől a krémtől is kipirosodott a szeme körül! Szerintem jobb ha a hipoallergén fajtákat választjuk a drága krémek közül is, azokban talán nincs annyi bőrre ártalmas anyag sem.
Remélem segítettem picit.
Sziasztok, én a Normaderm termékcsaládot használom, ami nem épp a mozgás és fitness kategóriába tartozik, de szeretném megosztani veletek a véleményem.
Amiket használok:
Vichy Normaderm mélytisztító gél
Vichy Normaderm Nuit/Night éjszakai krém
Vichy Normaderm Pro Mat nappali krém
Vichy dezodor, a fehér kupakos, 48 órás
Mindegyikkel maradéktalanul meg vagyok elégedve, a dezodor egyszerűen tökéletes, a krémektől és a géltől pedig az arcbőröm gyönyörű és problémamanetes lett. 1 hónapja haszánlom az éjszakai krémet kb, csodákat művelt a bőrömmel, ezért beszereztem a nappali krémet is, hogy nappal se csillogjon a bőröm, ne zsírosodjon. Ehhez épp ajándékba járt a mélytisztító gél, ami szintén nagyon jól jött. Bármivel is mostam meg az arcom ezekelőtt, ahogy megtöröltem a törölközővel máris csillogott a bőröm, pedig nem volt zsíros, akkor mostam épp meg, de ezzel a géllel végre nem csillogok, majd a nappali krémet használva egész nap matt és zsírmentes a bőröm. Éjszaka pedig továbbra is használom az éjszakai krémet, a bőröm hihetetlen változásokon ment át. Az a véleményem, hogy ha a problémás bőrre való termékek ilyen tökéletesen működnek, akkor tuti minden egyéb termékük is nagyon-nagyon jó. Minden pénzt megérnek.
Sziasztok!
Én is használtam a Lipometricet.Valamennyit segített,ha mozog az ember és még valamit használ mellé mert önmagában semmilyen drága készítmény nem annyira hatásos,mint amennyire gondolnánk,akármennyibe is kerül...
Ez gyors döntés volt!
Ha rendszeresen csinálod,biztos,hogy jó lesz.Várom a híreket!!!
Igen,én a lányomnak vettem.Rendszeresen használja,kb 1 hét után észrevettem rajta a változást.
Én még tavaly kenekedtem vele,volt eredménye,de akkor én sokat tornáztam is.Úgy hatékonyabb szerintem.
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valaki kiprobálta-e a Vichy LipoMetric karcsúsító gélt. Minden hozzászólás érdekelne.
További ajánlott fórumok:
- Ellipszis tréner hatékonysága
- Hogyan lehet nagy mennyiségű anyagokat a legegyszerűbben, leggyorsabban, a legnagyobb hatékonysággal megtanulni?
- Milyen porszívót tudnátok ajánlani hatékonyságát illetően?
- Palackozott zöldteák hatékonysága
- Varázsdió krém! Ki használja, milyen hatékonysága van.
- Forever slim/ Forever beauty tapasztalatok, hatékonyság