Milyen porszívót tudnátok ajánlani hatékonyságát illetően? (beszélgetés)
Most aztán vagyok a dilemmába. Amúgy a Karcher WD 2 -t a neten nagyon megosztóan jellemezték. Sokan dicsérték is és nem is.
Mindenesetre utána lesek az ajánlott termékeknek. Köszönöm!
Igen, itt a Lidl szívási teljesítménye: 200 Airwatt.
Tesco: légszállítás 65l/s.
Nekem nem sokat mond, lényeg, hogy jól szív és egyszerű a tartályt kiüríteni.
Ugyanezt szeretném én is ajánlani, amit Bless. 23-án volt 12.999-ért akciós a Lidlben. 1300 W teljesítményű 20 l-es tartállyal. Még tavasszal kinéztem magamnak, most döntöttem és jól tettem. Nagyon olcsó, nagyon jó. Soha mást.
Pillanatnyilag a Tescoban van hasonló 15.000 Ft-ért akciósan. 1000 W, 20 literes és ablaktisztítóval is fel van szerelve.
Én bosch logot használok évek ótamporzsákos,de én ehhez ragaszkodom.Miután tönkrement a régi bocsh logom,aztán is ugyanazt vettem.
én is minden nap takarítok,macska mellett muszáj,de még így is tökéletesen elégedett vagyok vele,végzi a dolgát,ahogy kell.
Új porszívóra van szükségem. A régi megadtam magát. Én személy szerint a porzsák nélkülire esküszöm, nekem az vált be jobban, így most is abban gondolkodom. (De nyitott vagyok jobb minőség és teljesítmény ellenében a porzsákos felé is.)
Fontos, hogy mindenképp magas szívóerejű legyen, ez az elsődleges cél. Viszont nem értek hozzá igazán, hogy mennyi watt-os legyen. Minél magasabb számú, annál erősebb? Tehát 850-1000 Wattos már jónak számít?
Elsősorban szőnyeg/kárpit tisztításhoz fontos. Háziállat ugyan nincs, de fontos ettől függetlenül a szívóerő.
Rowenta, Bosh, Philips, ETA, esetleg nektek, ami bevállt...?
Árban max. 35-40 ezerig mennék.
KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!
További ajánlott fórumok:
- Milyen porszívót érdemes venni?
- Milyen porszívót vegyek? Vizeset vagy porzsákosat?
- Milyen porszívót vegyek? (jól szív, elég hosszú a zsinór, és a fogantyú stb...)
- Milyen porszívót érdemes venni? Porzsákosat vagy papírzacskósat?
- Milyen porszívót érdemes venni?
- Milyen porszívót vegyünk? Textíl/papírporzsákosat, porzsák nélkülit vagy vízszűrőset?