Vicces topik (beszélgetés)
Te Bela! Te mar hozzam sem nyulsz!
Ne mond azt, a multhon apelejen is megvakartam a hatadat.
Te Bela, meg a csaladon beluli eroszakra sem vagy kepes!
Akkor miert vettel felesegul?
Hat ezen mar en is gondolkodtam...
Tegnap vettem, egy mosogepet, es puceran alltam mellette!
Azt irtak, hogy az elso mosast ruha nelkul vegezzem el!
Egy csunya valoper utan amit afeleseg csinalt, ra 8 evvel, a feleseg hivta a X -et, hogy szuksege van $ haromszaz-ra mert a lakberre kellene, hogy a harom gyerekkel egyutt ne keruljon a volt feleseg az utcara!
A X, a volt ferj, azt mondta, adjon egy par napot, hogy megszerezhesse a penzt!
Kozbe az elvart ferj huga, azt mondta, nem a lakberre kell a penz, hanem az ujj szeretoje az elvalt felesegenek az eloletartoztatottak bortoneben van, es ahhoz , hogy kiengedjek, meg a volt felesegnek, kiegeszitesnek hianyzik a haromszaz!
Erre a volt ferj adott haromszazat, a volt feleseg, egybol a bortonhoz vitte a penzt, hogy kiengedjek az elozetes letartoztatasabol a szeretojet!
Kat ora mulva, a volt feleseg, hivta a volt ferjet, mert hamis penzt adott a volt felesegnek, amit egybol vitt a hatosghoz a borton penztarba, ahol az automata gep egybol kiszemelte, hogy az a penz hamis!
Igy a volt feleseget is azonnal elozetes letartoztatasba tettek! Mert hazudott a volt ferjenek, es az meg megtudta, igy fogadta a hazugsagot!
Igy segitette ki a volt ferj a volt feleseget, hogy egyutt lehettek a szeretojevel!! Igaz, hogy masik epuletekben, de lagalabb mindket helyet ugyan annak hivtak ! Bortonnek!!!
"Jo tett helyebe, jot varj!"
"Nekem ugyan az az izlesem az autokban, mint a ferfiakban.
Amelyikek nekem imponalnak, azok megbizhatatlanok!"
A rendőrt kérdezi a vizsgálóbíró:
- Miért biztos ennyire a dolgokban?
-Mert a kollégáim mondták.
-Maga tökéletesen megbízik a kollégáiban ?
-Igen!
-Akkor miért van az öltözőszekrényén lakat?
-Mert a kapitányságon járnak ügyvédek is !
A korhaz szulo osztalya varoszobajaban:
Orvos:az Uj Mama, Saranal, ki az apuka?
Felall egy sotethaju ferfi: En vagyok, az apuka!
Orvos: Gratulalok ikrei szulettek, a kisfiu 3450gramos , a kilany2850 gramos!
Apuka, szamolgatja a penzet es azt mondja:
Akkor a kilanyt vinnem 2850ert...
Egy nekem erdekes tortenetet hallottam, talan erdemes ide leirni a turelmesebbeknek.
Eszak Carolina allambani, egyik varosbani helyi szokasokban benne van az, hogy ha az ismerosok, baratok kozott valaki beteg lesz, annak alltalaban egy tortacskat, visznek a jo kivansagaik nyomatekaul, hogy gyogyuljon meg minnel hamarebb.
Ennek a szellemeben, az egyik csaladban elofeleseg, azt csinalta, hogy sutott egy feltucat tortakat, amelyekkel o kedvesseguket kepviselte! Mivel a feleseg is dolgozott igy a jegesben tartotta, es ha elo kellett egyet venni, volt hova nyulnia.
Egyszer aztan a legutolsora csokkent, es elhatarozta, hogy sut egy uj adagot, es be a jegesbe, hogy ne kelljen kapkodnia, ha eppen szuksege lesz raja!
Elfogyott a hozzavalok es azt mondta a ferjenek, hozzal mar a boltbol a hozzavalokat, mert ugy is akarsz kimenni a haverjaiddal teniszezni, es elotte beugorhatsz a boltba, nem veszitesz sok idot vele, nekem meg nagy segitsegemre lenne!
Hat ehhez meg hozza kell tennek egy kis hatteret: A ferfiak, alltalaban, maskent gondolkodnak mint a nok! A hazassagukhoz meg egy kis eloszoban, megemlitem, mint ketten meterkilencven centinel magasabbak voltak a ferj meg ketmeteren folott, egy hajszallal. Az egyetemre kosarlabdasok osztondijaival jartak es vegeztek is el! A feleseg, gyorsan keszitett egy listat, mit vegyen es hozzon a ferje:
1, egy csomag elesztot
2, sutoport
3, csomag cukrot
4, csomag lisztet
5, ketliteres Sprite
6, kakako port.
Hat ezzal elerte a maximum szamokat, amivel a gyors kulonpenztarnal athaladhat, es hamar visszaerve nem kesi le, boven lesz ideje a tenisz meccsre odaernie aferjenek!
De a valosag, az nem ugy mukodik mindig, mint az elmelet!
A ferj megjott
egy csomag elesztovel
ket doboz sutoporral,
harom ketes felkilos cukorzacskokkal,
negy ket es felkilos lisztes zacskokkal,
ot ketliteres Sprite flakonnal, es
hat felkilos csomag kakakoporral.
A feleseg, nagyon csodalkozott, hogy mar ahogy hordta be a csomagokat az auto csomagtartojabol, ketszer fordult a tele bevasarlos muanyag zacskos cuccokkal, es meg kiment a hrmadik tele zacskokert!
Nem tudta elkepzelni, mitortent?
A es a ferje meg meg is emlitette neki, hogy elszamitotta magat, mert igy lefogja kesni a tenisz meccset! Mert a penztarnal ahol hat volt a maximum vararlasi darab, nem engedtek at, es ujra kellet sorba allnia a darabszamhoz nem kotott vasarlasi penztarnal!!!
Ezert hozott haza a tobb darabbol allo hozzavalokat!
Mit is fog csinalni annyi cukorral, lisztel, es Sprite-s flakonnal, hat felkilos kakaos dobozzal!?
A felesege nem ertette mitortent! Es egyszerre, csak kigyulladt az Isteni szikra!
A ferje osszetevesztette a sorszamokat, a darabszamokkal!
A felesege gondolkodott, hogyan lehetett ez?
Mivel a ferje, nem buta ember, egyetemet vegzett, muvelt ember!
Es a ferje ekkor kapott egy uj becenevet.
Ahogy a Biologiaban is ismeretes, hogy az emberi agy jobb es a ball feltekeje, az az a szurke allomanyokban mar informaciok Data-ja raktarozodik, hogy a gyakorlati, technikai es az elmeleti oldal mas teruleteket van jobban kifejlodve, mas embereknel!
Igy elnevezte ezen az alapon Jobb oldali Agyunak, es Ball oldali Agyuaknak, igy a ferje a Ball oldali Agyunak nevezte el, mert a ferje inkabb elmeleti nem gyakorlati agyat hasznalta jobban, Igy a ferje BA az az Ball Agyu, lett az uj beceneve...
A fleleseg, elkuldi a ferjet a boltba:
Hozzal kenyeret, es ha van tojas, hozzal egy tucatot.
A ferje elment a boltba es hozott tizenket kenyeret.
A feleseg csak nezi, es nem tudja mi tortent, minek a tizenket kenyer? Kerdezte a felesege?
Volt tojas! felelte a ferje!
Tanulsag:
A ferjek a mondott logikus szavakbol ertenek.
A felesegek, meg amit nem mondanak ki, azt meg hozza kepzelik, es elvarnak, hogy a ferjek is megertsek, a nem kimondott felig ertelmes mondataikat.
A szerelmespár megérkezik a hotelbe.
- Kaphatnánk egy szobát éjszakára?- érdeklődik a férfi.
- Persze. Házasok?
- Igen. Mindketten.
Ha a feleseged azt almodta az ejjel, hogy megcsaltad, akkor az a feladatod, mint ferjnek, hogy tenyleg a valosagban is megcsald!
Mert a felesegek elvarjak a ferjuktol, hogy az almaikat megvalositsak!!!
:-DDD
Ezt egy roman fiatal ember mondta.
Az egyik forumon talaltam az Internet-en egy erdekes megnyilvanulast.
Igaz "Bikkfa" nyelven van irva, de:
"Welcome to the Romania, the Mexico of Europe 🤪😂 "
Szivesen fogadunk Romaniaban, europai Mexico-ban.
Kedvesem! Most jut eszembe, holnap Valentin nap leszE
- Szeretlek!
En is!
Ne hazudj!
Te kezdted!
A londoni ejjeli eletben, egy meztelen tancosno ult be egy taxiba.
A meztelen no a taxi sofort nezi, mivel az meg nezi ot!
Mit bamul, nem latott meg meztelen not?
Mire a taxi sofor azt mondta:
Azt mar lattam de csak azert nezem, hogy az ut vegen, honnan fogja tudja kifizetni a taxi dijat!?
Feleseg:
Tudom, hogy megcsalsz engem te piszok diszno!
Mas novel alszol!
Itt hagylak teged!
Elkoltozok a hugomhoz!
Ferj:
Gyere!
- Miért van sötétség Magyarországon?
- ???
- Mert a törökök elvitték a holdat, a parlamentben pedig lopják a napot!
Egy kulonleges utazo bekopogtatott az egymastol nagyon meszire elhelyezkedo tanyak kozul az egyikbe.
Ki jott a gazda, es azt mondta az utazo, hogy szallast szeretne kerni, de nincsen penze, nem e megaludhatna az istaloban az ejjel?
A gazda azt mondta, szivesen latja vendegul, de nem az istaloban, hanem bent a hazaban.
Mire az utazo azt mondta, hogy akkor holnap ledolgozza a szallasa koltsegeit!
Mire a gazda azt mondta, nem kell semmit sem ledolgoznia es vacsoraval is megvendegelte az utazot.
Mire az utazo azt mondta, hogy o tud beszelni az allatokkal, es majd holnap elbeszelget veluk, hatha valamiben tud segiteni a gazdanak!
Ugy is lett, kiment az istaloba, es egy felora mulva visszajott, es azt mondta a gazdanak:
a lovak panaszkodtak, hogy egy hete kicsrelte a zablajukat, es az uj zabla szogletes, es az bantja a szajukat, es a fajdalom miatt nem tudnak teljes erovel huzni a hamot!
A tehenek meg azt mondtak, hogy atallitottak a fejesi sebesseget a 26 pulzusrol 32 pulzusra, es az tul gyors nekik, es az faj, mert nagyon gyorsan akarja a vakum a tejet kiszivattyuzni beloluk!
A gazda azt mondta igaz, mert a zablat kicserelte, es mindjart visszacsereli a regire, es a teheneknel is a fejogepet, lelassitja 26 pulzusra azonnal! Az utazo azt mondta, a birkak meg azt mo--- erre a gazda kozbevagott, hogy a birkaknak meg ne higyjen, mert azok mind hazudosak!!!
Aki nem erti, az olvasson masik viccet...
"Amazon" nevu katalogusabol rendelheto aruhaz, amibol az interneten lehet belole rendelni kulonbozo dolgokat!
A felesegem allandoan rendel toluk valamiket.
A multhet, eldugtam a felesegem hitelkertyajat!
Ma becsongetett a postas hozzank, hogy talan beteg a felesegem, hogy a heten egyetlen egy csomagot sem kellett kihoznia a hazunkhoz!
Ha egy varazslo azt mondana egy nonek:
Melyiket valasztanad?
Hogy az eleted nagy szerelme lehessen a tied,
vagy
Egy bank hitel kartya, amelyiknek nincsen felso hatara, es soem kellene visszafizetned!
Melyiket valasztanad?
Visa, vagy Master Card?
A fodrász: -Milyen frizurát parancsol az úr?
-Oldalt legyen olyan mint a fűrész foga! Elöl legyen leborotválva, a másik oldalon legyen lépcsős,és álljon a szélrózsa minden irányába!
-De uram! Én ilyen frizurát nem tudok csinálni!
-Ne mondja! A múltkor is sikerült.
Az ügyeletes tiszt felveszi a jegyzőkönyvet,
s közben kérdezgeti a bejelentőt:
– El tudná mondani, milyen volt a támadója?
– Dőlt belőle az alkoholszag.
– Mégis, valami pontosabbat nem tud mondani?
– Azt hiszem, körtepálinka volt...
" Ugy kivanlak, mint a ZIL a benzint!
:-DDD
A multkor a jo oldalara szerettem volna kerulni a felesegenek, hatha szerencses fogok lenni az ejszaka!
Korulneztem es az egyik helyen, egy rozsa csokor volt kiteve az ablakba! Bementem es kertem egy szep rozsacsokrot a felesegemnek.
Mie a pultnal azt mondtak nekem, hogy ez nem egy virag uzlet, hanem egy "Nemi beteg gondozo"!
Erre azt mondtam, akkor miert tettek ki rozsacsokrot az ablakba?
Mire az apolono azt kerdezte, hogy akkor mit javaslok, hogy ok mit tegyenek ki az ablakba???
A multheten elmentem eletbiztositast kotni a Biztositohoz.
Erre megkerdeztek, hogy:
Neha nekem, bele kell kerulnom eletveszelyes helyzetekbe?
-Azt mondtam igen!
Mert neha, nem ertek egyet a felesegemmel!
Nagy vegre, Peter elment az orvoshoz, mert mar hat honapja faj a feje!
Az orvos megvizsgalja tuzetesen, tobbszor is kulonbozo pirulakat irneki fel, de semelyik nem segitett a fejfajasan!
Ujabb vizsglat, es vegul azt mondta, hogy a fejfajast a golyoi okozzak es el kell tavolitani oket, es akkor megszunik a fejfajasa.
Hat Peter, nagy busan elfogadta a diagnozist es megtortent az operacioja.
Tenyleg elult a fejfajasa!
Es hogy megjutalmazza magat, kiment egy elit, jol meno ferfi ruha uzletbe es megmerette magat egy tapasztalt szaboval, hogy egy pontosan szabott oltonye lehessen!
De azert a szabonak elmondta az eddigi merete, hogy o a nemzetkozi boltban, 40-es meretu oltonyt vette es azt hasznalta, mert az jol allt neki, ugy gondolja!
De a szabo azt mondta, hogy az o merete 42-es hosszu! Peter vitatkozott vele, hogy az o merete az 40-es!
Mire a szabo azt mondta; kerem uram, en mar harminc ot eve dolgozom ebben a szakmaban, es tudom ha nem a 42-es meretet veszi, maganak mindig fejfajasa fog lenni!!!
Szules utan szuloosztalyon a noverke tisztaba tette az ujszulottet, es azt mondta az uj anyukanak, azt hiszem itt az ideje behivni az uj apukat!
Mire az uj anyuga hirtelen megszolalt:
Jaj dehogy is!
Meg ne tegye!
Kint var a ferjem is, es nem ismerik egymast!
Új törvény a szülőszobában:
A szülőszobában ezentúl a férjek mellett az apukák is jelen lehetnek.
Azt hiszem, talan kezdem megerteni a nok gondolkodasat...
Egy szep napon Adam es Eva ultek a fugefa arnyekaban hussoltek, es gondolkodtak, elveztek a szep napot!
Adam megszolalt: Nezd, itt ullunk a bosegben, minden gond nelkul, amire csak szuksegunk van, csak kigondoljuk, mar elottunk is van! Sosem leszunk betegek, sosem halunk meg, sosem lehetunk ehesek, sosem fogunk fazni!
Eva megszolat: Nalatod, na ugye, hogy nem eleg!
További ajánlott fórumok:
- Vicces és "érdekes" topikcímek
- Magyar szavak magyar értelmezése viccesen
- Videók(-vélemények), amik izgalmasak, viccesek, érdekesek...stb:)
- Humoros, vicces idézetek
- Hát nem vicces?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!