Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vicces topik fórum

Vicces topik (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
53580. Dodi44
tegnap 01:11

Loptam!

Ha egy ferj szemetvet mas felesegere, az azt jelenti, hogy arra a szenere, tobbet nincs szuksege...

53579. Dodi44
dec. 15. 23:49

A nyolcvan eves farmer felesege meghalt.

Ugy fel evre ra, a farmer a katalogusbol megrendelt egy uj feleseget.

A baratja kerdezte, hogy jol hallotta, a katalogusbol a nagyvarosbol rendelt egy feleseget? Hany eveslesz es mikorra erkezik? Ugyan akkor javasolta, hogy a farmer szerezen egy hasonlo koru segitseget a farmra!

A farmer azt mondta, jol hallotta, mert nem akar egymaga elni kint a farmon! Az uj feleseg, 26 eves, es jovo vasarnap erkezik!

Megint talalkozik a farmer baratjaval egy negyyed ev mulva, es kerdezte a farmert, hogy valt be az uj feleseg?

A farmer azt mondta, hogy mindden rendben van, es hallgatott a baratjara es szerzett egy segitseget is a farmra! Az uj feleseg terhes, es a segitsege is!

53578. Shukran
dec. 15. 18:51

- Érted a hétfejű sárkányt is legyőzném!

- Figyu, anyámat ebbe ne keverd bele!

53577. Dodi44
dec. 15. 04:53

A Korhazban az orvos kerdi: Nover, volt ma a betegnek szeklete?

- Igen! Tobb izben is!

Noverke, nem az izet kerdeztem, hanem a darabszamat!

53576. Dodi44
dec. 14. 05:11

A forgalmas nagyvarosi utkeresztezodesben ket csinos utolso eves orvostanhallgato no allt a lampa zoldre valtozasara varva.

Mindketten atneztek a keresztezodes masik oldalara a felejuk jovo gyalogosok kozott egy jo kinezesu ferfi , ovatosan, elore kikalkulalt megfontolassal ovatosan lepked felejuk.

A ket orvostanhallgato no, eloszor az egyik diagnosztikalta, orvosi szemmel, hogy szerinte, reumaja van a ferfinek, a masikuk meg azt mondta artorithisa van!

Amikor a ferfi odaig ert, hozzajuk, a ket lany megkerdezte a kondiciojat a ferfinak, hogy melyikuknek lett igaza?

Erre a ferfi azt mondta: Holgyeim, mind a haroman tevedtunk!

En is azt hittem, hogy csak finganom kell !!!

dec. 14. 05:06

- Mariskám, hány kiló vagy ?

- Ha behúzom a hasamat, akkor 80.

- És ha nem húzod be ?

- Akkor nem látom a mérleg kijelzőjét !

53574. Dodi44
dec. 13. 23:15

Kedves autos haverok!

Vigyazzunk meg az atlagnal is jobban az uton! Jon karcsony es a karacsony partik, uzemies magan valtozatuak. Az alkohol fogyasztast ellenorzik egyre erosebben a rendorok!

Mult evben in az uzemi partinal mar kicsit becsiccsantotam, es utanna meg bementunk egy Barba, megittunk egy parat! Erezni kezdtem, hogy mar tul sok a kocsi vezeteshez!

Inkabb busszal mentem haza , biztonsagosan, baleset mentesen!

Csak masnap reggel voltak ott a rendorok, hogy hogy kerult az a Volan busz a hazam ele!?

De mondtam nekik, en nem tudok semmirol sem, hogy ki hagyta ott!

Tolem vihetik, mert egy kicsit meg blokkolja is a kihajtomat...

53573. Dodi44
dec. 13. 22:13

Te Pista, miota vagy te szakacs?

-Mar harminc eve csinalom ezt!

De csak huszon nyolc eves vagy!?

-Tudod, sokat tulorazok!!!

53572. Shukran
dec. 13. 20:03

Generációs különbségek:

- Petikém, hol mutatja ez a mérleg, hogy hány kiló vagyok?

- Nagyi! Szállj le a laptopomról!

53571. Dodi44
dec. 13. 10:51

Az egyesult allamokban a legujjabb statisztika kimutatta, hogy a nem hazas nok tobben vannak haztulajdonosok, mint nem hazas ferfiak!

Koszonhetoleg a hazassagokben elofordulo valasoknak!

dec. 13. 05:19
Hajnal, a társaság ki a disznóólba, disznót lefog, az visít... gazda : -engedjük el ! Társaság be a házba, 20 perc után újra ki, disznót lefog, disznó visít, a böllér emeli a kést... gazda - Elég, engedjük el! ... társaság be a házba, 20 perc múlva újra ki, disznót lefog, disznó visít... gazda a böllérhez : - Leszúrhatod. Böllér szúr. Sógor megkérdezi : - Mire volt ez jó? Gazda -Így a szomszéd irigykedik, mert azt hiszi, 3 disznót öltünk ! 😛
53569. Dodi44
dec. 12. 03:05

Egy hazaspar repulovel utazott, a szent foldre, Jeruzsalembe!

Egyszer csak a feleseg osszesett es meghalt az utcan!

Elvittek a korhazba, ahol szivtamadast allapitottak meg. Onnan a ravatalozoba, es a temetest 5 zer dollart mondta, de ha haza akarja vitetni koporsoba vissza az allamokba, akkor az 45 ezerdollarba kerul.

Hat a ferj a repulovel valo hazavitelt valasztotta!

A temetkezes valakozo azt mondta: nem ertem utam az itteni temetes csak 5 ezerbe, mig a hazavitele 45 ezerbe kerul! Miert a dragabbat valasztja?

A ferj azt mondta, azert, mert vlt itt egy eset amikor valakit etemette itten, es harom napmulva feltamadt! Nem vehetem azt a veszelyt!!!

53568. vigyefene (válaszként erre: 53567. - Dodi44)
dec. 12. 03:00

Nekem ők a kedvenceim.

[link]

53567. Dodi44
dec. 12. 02:56

Davis es sara a repulosok unnepenapjan kimentek megnezni!

Davis nagyon szeretett volna felmenni a tiz ezer forintos helikopter bemutato felmenetre, de Sara sokalta az arat!

Mar David 80 eves lett es eddig minden evben kerte sarit, a halikopter utra, de Sara, azt mondta tiz ezer az tiz ezer!

A pilota ezt hallotta minden evben, es a 80. evben azt mondta felviszi oket ingyen, ha ugy tudnak ulve maradni, hogy egy szot sem fognak szolni! De ha megszolalnak akkor mindkettojuknek tiz -tiz ezret kell fizetniuk! David azonnal beleegyezett. Beultek es felvitte oket. A pilota, mindenfele trukkoket csinalt a geppel! De egy hangot sem hallott Davidtol es Saratol amig le nem szalltak! Akkor vette eszre, hogy csak David volt a gepben! Megkerdezte Davidot, hol van Sara asszony? HAt nem szolta amikor kiesett, mert tiz ezer az tiz ezer!

53566. vigyefene
dec. 11. 20:54

Jó a pulcsid.

---Tetszik, nincs alatta semmi.

Ne aggódj még megnőhetnek.

53565. Shukran
dec. 11. 20:17

- Hogy mondják másképpen a nős férfit?

- ???

- Férfi korlátozott lehetőségekkel.

53564. vigyefene
dec. 11. 19:57

Haló, it Taskent beszél.

---Ittas kendnek az anyja p****ja.

dec. 11. 19:37

3 hópehely beszélget a felhőben, hogy ki hova szeretne jutni.

- Én Alaszkába, ott mindenki örülne nekem.

- Én Szibériába, megpihennék egy szép fenyő ágán.

- Én Budapestre.

- Miért pont oda ?

- Mert ott egymagam is tudnék közlekedési káoszt okozni!

53562. Dodi44
dec. 11. 05:39

Vetek elhagyni egy ferjes nonek a ferjet, a szeretoje miatt!

Egy furfangos no, az megtartja mind a kettot !

De annak meg lehet, egy masik kimenetele is, ket szek koze egyikre sem tud ulni, hanem csak kozejuk eshet...

53561. Dodi44
dec. 11. 01:17

Anyu, te egy baby kisfiut szerettel volna eloszor, vagy egy baby kislanyt, kerdezte Sarika?

En egy jo alapos maszirozast szerettem volna...

Mondta anyu...

53560. Dodi44
dec. 10. 23:49

Egyik evben, karacsonya Jozsi ajandekban megvett egy sirhelyet a temetobe az anyosanak ajandekba. utanna valo ev karacsonyara nem adott semmit sem,

Az anyosa hianyolata a mar minden evben eddig kapott ajandekokat, es megkerdezte Jozsit mitortent?

Erre Jozsi azt mondta, hogy amit az elozo evben kapott, meg azt sem hasznalta!

53559. Dodi44
dec. 10. 23:27

Karacsonyra kaptam ajandekot es nem alltam meg ki nem bontani!

Hat a legolcsobb GPS-t kaptam.

Bekapcsoltam es egy noi hang azt mondta, hogy alljak le az utszelere, es kerdezzem meg egy idosebb nenitol, hogy merre kell menjek a celoig?

53558. Dodi44
dec. 9. 20:56

Ahogy egy ferfi es egy no gondolkodik...

Ahogy Adam es Eva, ultek a fuge fa alat, Adam elkezdett gondolatait szavakba onteni:

Latod Eva, milyen jo nekunk, egeszsegunk, megvan, orokkel elunk, csak ki kell gondolni valamit es azonnal ott van elottunk, ha ehesek vagyunk, csak ki kell nyujtani a kezunket erte!

Erre megszolal Eva, ez igaz, csak ez meg nem eleg!

53557. Dodi44
dec. 8. 21:45

Az udvariassag!

Ha egy ruhatlan ferfi veletlen beteved egy noi oltozobe, akkor mindenfele kiabalas, sikitozas, csunya szavak es targyar ropulnek feleje!

Ha egy ruhatlan no veletlen beteved egy ferfi oltozobe, a ferfiak baratsagos mosolyal invitaljak be maguk kozejuk, es udvarias, kedves szavakkal probaljak meg szebbe tenni ottletet, es ha a no visszamosolyog rajuk, meg fel is ajaljak neki, hogy a hatat is tusolofolyadekkal megmaszirozzak, es lemosak!

Es meg a nok hangoztatjak, hogy a ferfiakban nincsen tobbe Chivalry, elozekenyseg es udvariassag!

53556. andilaci
dec. 7. 00:08

- Hogy mondják másként azt, hogy sebész?

- ???

- Emberöltő.

53555. Dodi44
dec. 5. 22:16

Tegnap lemerult a mobilom eleme, es a haveromerol hivtam fol a nejemet!

Amint felvette, egy bol beleszolt, imadlak szerelmem!

Latod egybol tudta, hogy en hivtam, meg belese szoltak a kagylojaba a haver mobiljaba!

53554. Dodi44
dec. 5. 12:23

Egyszer hasznalt de sosem kinyitott ejtoernyo,

Elado!

Jelent meg az apro hirdetesben a szerdai ujsagban...

53553. vigyefene
dec. 5. 12:18

Én futni szoktam reggel, és te?

---Én fázni.

53552. vigyefene
dec. 5. 11:53

Hamu hirdetés.

Ez a fa eladó, csak egyszer volt használva.

53551. vigyefene
dec. 5. 11:41

Muszáj már megint sört innod?

---Nem. Én ezt önként teszem.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook