Vicces és beugratós sms-ek április elsejére (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Vicces és beugratós sms-ek április elsejére
Üdvözöllek földlakó! Én a Sziriuszról jöttem. Mi a sziriusziak sms útján szaporodunk, ahogy most veled ... A gyerektartás miatt még jelentkezem.
-------------------------------------------------
Ezt az üzenetet 3000évvel ezelőtt indították el azzal a céllal, hogy megtalálja a világ legnagyobb marháját! Küldetés teljesítve!!
Kezedbe veszed a rózsaszín húsdarabot a tövétől le-föl húzgálod, minden jó húzás után valami fehér fröcsköl és azon gondolkodol, hogy utálsz tehenet fejni!
Gyengéden ujjaid közé veszed, szádhoz emeled, nyelveddel finoman kitámasztod, fogaiddal óvatosan ráharapsz, elmosolyodsz és kijön a mag. Kérsz még egy szotyit?
Élvezem ajkaid gyűrűjét, cserébe az élvezetért szádba juttatok egy kis lét, és szomjad nyomban tovaszáll mert én vagyok a szívószál!
Forróságtól izzadva vágyom rád!Nyelvemmel érezni akarom minden négyzetmétered és élvezni amint hideg zuhanyként hűtöd le tüzelő testemet! Imádlak:COCA-COLA !:)
Hosszú és kemény, beveszem a számba. Ide-oda mozgatom, egyre mélyebben, és gyorsabban, már folyik valami fehér a számból, mikor végre kiveszem a FOGKEFÉT!
Imádod édes testemet, szereted, ha a szám a szádhoz ér. Fellegekben jársz, ha testedben érzed meleg cseppjeimet. Vajon ki lehetek? JOHNNIE, JOHNNIE WALKER!
Simizel, Becézgetsz, érzem már a lábam között a nedvességet, lassan a hátamra fektetsz és gyengéden levetkőztetsz.... Hurrá, új pelust kapok!
Tegnap éjjel őrülten kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztan mégis csak nélküled kellett elaludnom! Hol voltál te hülye pizsama?
Hello!
De jó is ezeket feleleveníteni.
Nekem ez volt a kedvencem:
"Nézem a Napot, és Téged látlak.
Nézem a Holdat, és Téged látlak.
Nézem a csillagokat, és Téged látlak.
Nem mennél arrébb ...meg, nem látok Tőled semmit!"
Én is küldtem egy smst, köszi.
A nővérem egy időben rengeteget telefonálgatott az akkori párjával, és mindig nagyon látványosan félrevonult, ha a srác kereste. Ezért átírtam a telefonszámomhoz a nagy Ő nevét és felhívtam. Látványos félrevonulás, felveszi, én lerakom. Értetlenkedő fejjel visszajön. Újra csörög, félrevonul, felvesz, lerak, visszajön... :D Kb. a harmadiknál megunta, visszahívta, kinyomtam. Kellett néhány hívás, mire rájött, hogy miért fulladozunk a röhögéstől, de sebaj. :P :D
Ehhez persze olyan telefon kellett, ami nem írja ki a számot híváskor. A jelenlegivel már nem hinném, hogy el tudnánk játszani. :DDD
A férjem most hívott, azt mondta, mától Influenzának fog szólítani. :DDD
Szerettem volna valami szépet,kedveset,erotikusat,izgatót,szexit küldeni,de sajnos én nem férek rá a kijelzőre.
Forró éjjeleken berepülök az ablakodon és elkezdem szívni a tested legérzékenyebb pontját!
Üdvözlettel:egy szúnyog
Két bogár dug egy fán.Nem messze ül egy harmadik.Arra repül a méhecske,s megkérdezi a harmadiktól:
-Te vagy a cserebogár?
-Nem,én csak nézem.
Önnek egy jó éjt puszis üzenete érkezett.Kérjük a cuppanás után hunyja le a szemét,és álmodjon az üzenet küldőjével:CUPP!!!
Az Őn horoszkopja a hétre a következö: Rengeteg virággal lesz elhalmozva, rengeteg dicséretet fog kapni. De ne lepődjön meg, ilyen egy temetés!
(na jó ez egy kicsit morbid...) :) de nekem tetszik :D
:DD
én is elküldtem az esernyőset a páromnak, mindjárt jön a reakció...
:) de nagyon jók ezek!
:D nagyon jók :)))
olyan ismimnek szoktam másik számról küldeni, akit jól ismerek és nem fog megharagudni, pl. nyert egy autót, sürgősen hívja ezt a számot: és akkor megadom a saját számom, mert fejből úgysem tudják :DDD vagy "sajnos a telefonjával visszaéltek, nemsokára letiltjuk, kérjük mielőbb hívja a következő számot egyeztetés céljából, tisztelettel: ügyfélszolgálat": és megint az én számom van ott :) vagy ilyesmi :))) és mondjuk nem veszem fel egy darabig :D olyankor vagy meglátja, hogy az én számomat írja ki a telefonja névjegytárolója, vagy a 3. hívásra felveszem és elváltoztatott hangon kicsit rájátszok még a dologra :))))
de ma csak telefonáltam egyet :DD
Ugrás a teljes írásra: Vicces és beugratós sms-ek április elsejére