Vibrációs szolárium-barnulás közben fogyni? (beszélgetés)
Én ma ilyenben voltam, Miskolcon a Metropol üzletházban lévő szoliban, meglepett, hogy tud ilyet a gép :) 60 ft volt egy perc, ami olcsó, szerintem, viszont alig volt meleg, színem olyan, mint amilyen előtte volt, viszont a vibráció vicces volt, azonban az ötödik -hatodik perc körül már fájt a hátam tőle. Összességében pénz és időpocsékolás volt.
Egyébként Miskolcon tud valaki olyan helyet, ami tényleg jó? Úgy értem, ami fog is... Nekem ezek a hiper-szuper 0.3-as csövek nem jöttek be.
Tök jó én szoktam olyan állógépbe menni !
Összehúzza az izmokat,állóképeségget javitja beinditja a vérkeringést és jó celulitisz ellen is :)
most már legtöbb helyen ilyen van ,ahol álló szoli is van!
mert ugy tudom,csakannál lehet alkalmazni...
Hol található ilyen "csodaszoli" Bp-en?
Én is kipróbálnám! :-)
Mondtam, hogy nem kötekedés a cél.
Egyébként annyira mindegy ez a kisbetű-nagybetű. :D
Azért máshol nem fognak szólni, de pl. csetszobában ki is hajintanak a csupa nagybetű miatt a moderátorok. Meg fórumokon is láttam már, hogy beszóltak a Capslockos emberkének.
De te tudod. :)
bocsi,de ezt még senkitől sem hallottam!
de ezen túl oda figyelek,ha ekkora jelentősége van!én azért irok igy,mert sokszor elfelejtem a mondatot nagy betűvel irni,és igy nem feltünő,ha az egészet azzal irom...ennek csak az volt a "bibi"-je,semmi más célom nem volt...
Sziasztok,
Nem ide kapcsolódik, de szoli téma.
Vannak az Ergoline Prestige gépeiben joystick-ok. Azzal lehetne állítani az aqua és aroma funkciót? Sajnos a gombok le voltak kopva és csak úgy nem szerettem volna nyomogatni őket. Használati útmutatót neten nem találtam.
Igen,arra gondolok.Csak itt nem lehetett fokozatot alittani csak 3 program kozul valasztani-ha jol tudom.Aztan lehet hogy lehetett fokozatot is csak en nem tudtam rola.
Nagyon ráz és fáj is.De ha jo akkor meg megyek:).Narancsbőrre lehet használ mert azt igen rázta és rajtam van mit..
És most tényleg ugy erzem magam mintha minimum futottam volna.
Szia :)
Én próbáltam már sőt külön is voltam már flabélos azaz testvibrációs tréningen én szerettem mert valóban megmozgat de azért jobb akülön álló vibragép.De van aktől az is hallottam hogy nem barnult a lába miközbe ment a vibráció......nekem alig alig barnul a lábam függetlenűl mindentől........fogyni ha nem is fogysz szolizás közbe de a narancsbőrre valamelyest jó.De elég kemény ha 30-as fokoztra állítod+ ha m ég csukva van a szemed szolizás közbe lehet tőle szédülni is............nem mindenki bírja :)
AZ MILYEN???
HA ARRA GONDOLSZ AMIRE PL.ÉN,AHOL RÁÁLL AZ ÁLLÓ SZOLINÁL EGY "TALPAZATRA"ÉS AZON ÁLLITANI LEHET A FOKOZATOTT,HOGY MILYEN ERŐSEN "RÁZZON",AKKOR AZ SZUPI!TAVALY ÉN JÁRTAM EGÉSZ ÉVBEN,OLYAN VOLT UTÁNA MINTHA VAGY 1ÓRÁT TORNÁZTAM VOLNA,KELLEMESEN FÁRASZTÓ,ÉS MEGMOZGATJA A DEREKAT,CSIPŐT,COMBOT,POPSIT.DE HA RÁ JÖSZ,TE IS TUDOD IRÁNYITANI MELYIK TESTRÉSZED MOZGASSA MEG JOBBAN,ÉS A FOKOZATOTT IS LEHET NŐVELNI,CSÖKKENTENI!ÉN CSAK AJÁNLANI TUDOM,JÓ!!!
2in1, mit ki nem találnak?
Mondjuk én nem hiszek benne, de ha valakinek bevállt, akkor lehet elhiszem. :D
Amúgy szoli ellenes vagyok!