Vettél már részt intenzív nyelvtanfolyamon? Ha igen milyen szintű tudásod lett? Érdemes elkezdeni? (beszélgetés)
Az lányom idejárt...
Ha megnézed az óraszámokat, ezek korrekt idők voltak, valóban fel tudtak készülni, és remek tanárok...remek tematika...
Nem tudom máshol milyen ez a nyelviskola, de a miénk alapján csak ajánlani tudom... és van nyári intenzív képzés. ... és csinálnak ingyenes felmérést, ami alapján megmondják, hogy melyik csoporthoz érdemes csatlakozni. :o)
Igen tudom ezért is hoztam létre ezt a fórumot.
Nem hiszem el,hogy 2 hét alatt középszinten elsajátíthatsz egy nyelvet és le is viszgázol belölle.
Köszi szépen.
A tanfolyam elvégzésével nyelvizsgát is végezhetsz náluk. És nyelvizsga szintü tudást ajánlanak.
Minden tanfolyamnak van tematikája... amiben leírják, hogy honnan indul és hova érkezik a hallgató a tanfolyam elvégzésével... nézz bele! :o)
Én rákérdeztem a Lite-ban tavaly (gyerekem odajárt), azonnal felcsapták a könyvet, és mutatta a srác a tanfolyamok tematikáját... ez fontos azért, hogy tudja az ember, melyik csoporthoz érdemes csatlakoznia.
2 hetes,középfoku német,heti 5 nap, 1nap 4óra
Azért kellene mert szeretném felfrissíteni a nyelvtudásom,németből érettségiztem 5 éve,de azóta nem beszéltem,megértem őket,de nem tudok,meg nem is merek visszaszólni.Álláskereső vagyok és több lehetőségem is lenne ha tudnák valamilyen nyelvet.
További ajánlott fórumok:
- Van kedve valakinek hétfőtől elkezdeni a 90 napos diétát?
- Dolgozik valaki a Forever Living Products-nál? / aloe vera / Milyenek a tapasztalatok? Megéri elkezdeni?
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Ti mikor kezdtek karácsonyi lázban égni illetve elkezdeni vásárolni?
- 14 hónapos kisfiúnknál szeretnénk elkezdeni az angol tanítást-tanárhoz hordanánk, másik 2 babával egyszerre. Szerintetek jó ötlet?
- Egy 100 órás intenzív nyelvtanfolyam mennyit dobhat a nyelvtudáson alapfokról indulva?