Vett már fel valaki Osztrák hitelt? (tudásbázis)
7. Trükkös. (válaszként erre: 6. - Életkezdés)
2012. febr. 28. 14:55
Nem akarok senkit se kioktatni, de józan paraszti ésszel mi várható egy osztrák hiteltől, ha Ausztria 6x nagyobb mértékben van eladósodva, mint Magyarország egy főre számítva, és láss csodát Ausztria 2-3 százalékra kap hitelt az IMF-től amit kihelyez magyaországi osztrák bankokba 6-7 százalékért. Hát ezért olyan csunya fránya az a Magyarország, ami bedöntheti a helyde "JÓL" működő osztrák fizetőképességet.
6. Életkezdés
2012. febr. 8. 15:03
Nos megpróbálom és előrehozom a fórumot nem nyitok újat......jelenleg felvehető magyar cég által kiközvetített Bárosok számára is adható osztrák hitellel kapcsolatban kérdezném van e valakinek negatív tapasztalata .....nem tilthatom meg persze ki szóljon hozzá,de tényleg csak tapasztalatból beszélők véleménye érdekelne kioktatások nem,köszönöm szépen a jóindulatú válaszokat!
5. micsu
2009. máj. 12. 07:35
Oberwartban vettük fel.A férjem kicsit beszél németül én nem beszélek,de dolgozik ott egy srác aki tökéletesen beszél magyarul.Maga a szerződésmegkötést Szombathelyen csináltuk.A férjem egyébként kint dolgozik így euróban fizetjük.Azt viszont nem tudom h. ha itton vettünk volna fel oszták hitelt mennyiben lett volna más.
4. Linda111
2009. máj. 11. 22:24
Én az osztrák hitelről azt olvastam egy ujságban, hogy oriási átverés, sokan tönkrementek miatta!! ugyhogy azt ajánlom, ne vegyetek fel, járjatok utána, hogy miről is van szó!!!
3. hnora (válaszként erre: 2. - Micsu)
2009. máj. 11. 22:13
és mik a tapasztalatok? jobb most, mintha itthoni lenne, ugye?
2. micsu
2009. máj. 11. 21:09
Szia!
Igem mi vettünk fel 2006-ban.
1. 282baceb1f
2009. máj. 11. 21:00
Vett már fel valaki Osztrák hitelt?
További ajánlott fórumok:
- Lakáskasszás tapasztalatok - vett már fel valaki hitelt közületek?
- Van itt valaki, aki 2014-2016 között a CIBnél vett fel lakáshitelt és a CIB Alkusz Kft-nál kötött biztosítást?
- K&H Banktól lakáshitelt vett-e fel valaki mostanában és mennyi idő alatt utaltak?
- Valaki dolgozik az OTP-ben vagy vett fel mostanában onnan hitelt? Segítség kellene.
- Vett már fel valaki hitelt a Credithill segítségével?
- Valaki közületek vett már igénybe osztrák személyi kölcsönt fedezet nélkülit? Mik a feltételek? Hol lehet intézkedni?