Vetélés: segitséget kérek, mert nem tudom feldolgozni!! (beszélgetés)
a természet már csak ilyen.
szelektál és kész
szia naiv
Nem mondhatom, hogy tudom mit érzel, mert nem így van, de sajnálom a történteket. az idő helyrehoz mindent, figyelj oda egy picit a párodra is mert biztos, hogy nagyon megviseli őt is. fiatal vagy még és nagyon sok kisbabád lehet még, és lesz is, csak ne görcsölj. lazits és élvezd a párod társaságát
Sajnálom a történteket:(
DE, hidd el megvolt az oka amiért a baba nm maradt veletek.
Tudom miről beszélek! Nekem május elején volt egy spontán vetélésem.:(Rossz volt, de próbáltam úgy felfogni, hogy ha baj van inkább most mint hetekkel, hónapokkal később...
Nem volt műtétem, így nem volt türelmi idő sem!
És láss csodát, holnap már orvoshoz megyek, mert terhes vagyok!!
Nézz előre, szeressétek egymást, és meglátod hamarabb, jön mint gondolnád!!!
Szia!
Először is sajnálom ami veled történt,és el sem tudom képzelni,hogy ez milyen lehet.Nekem egy 2 éves kislányom van.
A sógórnőm közel 3 éve vesztette el a babáját spontán vetélés miatt.Ráadásul nála a nőgyógyász még azt is éreztette,hogy az egész vetélés az ő hibája.Sógórnőmmel is 1-2 hónap után mertem beszélni arról,hogy én hogy érzem magam a terhesség alatt.
Szerintem még nagyon friss az egész,az idő minden sebet begyógyít,ez talán igaz.
juj ,de sajnálom :((
Nem is tudom,hogy hogy tudnád tultenni magad..esetleg az idő majd könnyít.. vagy próbáld úgy feldolgozni, hogy nem volt erős, biztos nem lett volna egészséges...jaj de szőrnyű még ezt leírni is :(
Vasárnap spontán vetélésem volt,nagyon akartuk ezt a picit és nem tudom tultenni magam!!!Még mindég az utolsó uh képet látom magam előtt!!
Nem tudok felejteni!!Ki hogyan dolgozta fel és mennyi idő után kezdtetek bele a babaprojektbe!!Mennyi idő után sikerült???