Veszprém megyei, kisbabás anyukákat várok, beszélgetni! (beszélgetés)
Babaruha börze Veszprémben , nem csak Veszprémieknek.
nagyszabású 40 árus, nagy helyen, parkolóval babás-gyermekes programokkal, játszóházzal várja minden kedves érdeklődöt. veszprém Csermák Antal Zeneiskola nagy termében. nov.11 9-13 ig . gyere el, add tovább a hírt te is :)
Szia!
Nem tudom aktuális e még a kérdésed, de azért válaszolok. Mi a Cholnoky-n lakunk és nagyon szeretünk itt lenni. Laktunk a Haszkovón is, de azt nem szerettem. Itt azért jó, mert a lakótelep "zárt". Tehát van körbe az út és az autók nem nagyon tudnak bejönni, csak a szélén megállni. Ezért nagyon jó, mert a gyerekeket el lehet engedni séta közben, tudnak bicajozni, nem kell figyelni nehogy autó jöjjön. Persze van 1-2 helyen de nagyon kevés. Ovi az van 2 egy bölcsi 3 nagy játszótér, körbe kerített foci pálya. Ringató az van több helyen is a városban.
Van egy zárt klub a veszprémi anyukáknak, elküldöm a linket és beveszünk, ha még érdekel. Sokat szoktunk segíteni egymásnak tanácsokkal.
Sziasztok,
Nem aktív már ez a fórum, de hátha valaki ... Úgy tűnik hamarosan Veszprémbe költözne egy időre a családunk, két kisgyerekkel - egy ovis és egy 2 éves. Keresnénk egy ovit a nagyobbnak, tudtok jó ovit ajánlani ? Kisgyerekekkel hová költözzünk ? (más kisgyerekes családok közelébe, jó ovi, jó játszótér, biztonságos - nem túl forgalmas környék -, közelben park, ilyesmik a szempontjaink, talán). Hátha segítetek veszprémi kisgyerekesek :) Egyelőre arról sem találtam túl sok infót, hogy ovisnál kisebbeknek vannak-e programok, ilyesmire gondolok, hogy ringató, zenebölcsi, kulbok. Köszi, köszi
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni tőletek,hogy melyik orvost érdemes megfogadni? Elképzelhető,hogy császárral fogok szülni. Császárnál mindeképpen átvágják az izmokat?
Mi jól:)
Épp most jöttünk fel a szokásos játszóterezésből.
Szia Moncsa:)
Gyere csak, szívesen látunk!
Ááááááááááááá::))
Öreg vagyok már!::))
De csatlakozni szeretnék a klubhoz!:)
:DD
Én is így gondolom sokszor, mert Bence totál ki tud készíteni idegileg ha olyan napja van! Bár mi jövőre tervzzük a kis tesót halvány dunsztom sincs hogy fogom bírni! Nagyon türelmetlen a természetem és Bence ezt örökölte tőlem, szóval nem egyszerű a helyzet... :)
Én is itt vagyok!::))
Mint ronda lusta disznó!::))
Neeeeeeeeeeeeem!
Eszemben sincs, nem vagyok elég stabil idegileg az egyik kicsi, másik pici felálláshoz. Meg igazából nem is nagyon akarok mégegy gyereket. Majd talán egyszer, egy nagyon távoli, nagyon homályos időpontban...
Oké, akkor jövök, és dumcsizhatunk:)
Az én kislányom 2,5 éves múlt már.
:DD
Pedig én is szívesen beszélgetnék! :)
9 hós a kisfiam és Vp-i vagyok!
Ajajjjjjjjjjjjjjj!:)
Itt még nem járt a "Nyuszi"?:)
Vidám Húsvétot!:)Sok locsolót....::))
Én ez utóbbit kihagynám!:)
Hát igen férfiak...
Én meg lusta vagyok beüzemelni a laptopot estére, úgyhogy én olyankor pihizek már:)
Hihi!::))
Nappal nem érek rá!:(
Egyébként ezen én is ki szoktam akadni,hogy a hülye játékait nyomja ,amihez nem is kell net,én meg tipródok,hogy mikor jöhetek már végre ide!
Játszani a műhelyes gépén is tudna!:)
Csak itt kényelmesebb!:)
:D
Te kis bagoly!
Én este nem férek a gép elé, olyankor apánk bitorolja, bár a netkábelt ellophatnám, mert neki úgysem kell...
Vagyok ám!::)))
Csak az esti 2 óra netezésbe nem mindig fér bele....:(
További ajánlott fórumok:
- Veszprém megyeiek gyertek csevegjünk! Biztos mindenkinek el van rendelve egy pár? Mi van, ha nem jön a szerelem?
- Veszprémi, Veszprém megyeiek gyertek beszélgessünk
- Veszprém megyei 40-en túliak...
- Veszprém megyei kismamák, akik tavaszra várják a kisbabát :)
- Veszprémi, Veszprém megyei, Balatonparti kismamik, anyukák
- Komárom-Esztergom megyei kismamákat és anyukákat várok