Veszprémi, Veszprém megyei, Balatonparti kismamik, anyukák (beszélgetés)
A Kenguruban ahol én voltam tegnap vannak ruhák és szépek nagyon jó áron.
Külön van minden vállfázva és még véletlenül sem kelti azt a turkálós benyomást.Ha van időtök sétálgatni nézzetek el oda szerintem érdemes.
A naplómban meg tudod nézni az overált amit Lilinek vettem 990-ért.
Sziasztok. Sajnos nagyon kevés időm van Kopi mellett, szinte semmi azért nem voltam eddig.
Most akarok elmenni rucikat vásárolni, csak nem tudom hová érdemes. Szerencsém volt, mert 56-osból annyit kaptunk, h egy darabot nem kellett vennem még. :) Viszont úgy nő, mint a gomba, már kezdenek kicsit lenni rá amik vannak.
Kaptunk c"und"a-ba 30%-os kupont oda kellene bemennem, csak nem tudom vannak-e ilyen kis ruhák is ott.
Hová érdemes még menni? Ahol nagy a választék, viszont az árak is kedvezőek? Bababiziben vannak ruhák is?
Én fehérvárra jártam, úgyhogy őt nem ismerem.
Jó babavárást neked!
Nem Palotára járok,isten ments.
Bagarus a dokim Veszprémben
Sziasztok!
Csatlakozom, bár soha nincs időm fórumozni.
A méhszáj értéked nem azt jelenti, hogy kinyílt a külső méhszáj? Mit mondott a doki?
Sziasztok. üdv itt. :)
Kirababa hol van ez a bababizományi?
Sziasztok:)Jövök én is,hátha sikerül fellendíteni a fórumot:)
Én Veszprém megyei vagyok,azon belül Pétfürdői.
Szia!
Én veszprémi vok. Nekünk már minden meg van,mert a finishbe vunk. A kenguru bababizibe vettem pár dolgot,de nagy részt Csepelre mentünk fel egy bababoltba és ott vettem meg a nagyobb dolgokat.
A Brendonban csak körül néztem.
További ajánlott fórumok:
- Császármetszéssel a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórházban
- Tudja valaki, hogy a veszprémi Kórházban kik a szülész-nőgyógyászok?
- Pécsen Dr. Veszprémi Béla vagy Dr. Vízer Miklós a jobb nődoki?
- Lesz veszprémi lengyel piac október 23-án?
- Ki, hogyan, milyen erősségűre értékelné a veszprémi középiskolákat, melyik a legerősebb, leghatékonyabb?
- Ismertek veszprémi fogorvost?