Veszel jegyet Berkiék szülésközvetítésére? 😁 (beszélgetés)
Elkezdődött a szülés.
Közvetítés technikai okok miatt nincs. A hiba elhárításán dolgoznak. :D
Tegnap csak futólag hallottam, és nem Berki nyilatkozata volt, hanem egy riporter közvetítette, hogy mit mondott Berki a szülésről.
Tehát: állítólag Berki azt mondta, hogy 3 fázisban közvetítik a szülést. A 3. fázist már csak azok "élvezhetik", akik fizetnek érte. Ők az igazi rajongók. És így akarják kiszűrni a rosszindulatú kommenteket, ezért lett fizetős a 3. fázis.
El tudom képzelni, hogy Berki nyilatkozata tényleg így, vagy legalábbis hasonlóan történt.
Magyarázkodás, miért fizetős...
Nem vettem! Elfogyott! :)
Mert, " amíg lószar van, veréb is lesz! "
A "közvetítés"pedig elmarad, a vírus helyzet miatt!:)
Az.
Nem mintha direkt követném, de amit idáig láttam róla, épp elég, hogy negatív véleményem legyen vele kapcsolatban.
A férjemmel szoktam vitatkozni hasonlóan, magamutogató, számomra irritáló személyekről. Ő mindig kinevet engem. Azt mondja okosak, utánuk kell csinálni. Hát, ilyenkor csapnám agyhelyen őt. :D
Ha aranyból volna sem kellene ilyen ember.
Csak feltételezem, hogy Berki az értelmi szerző. De ha a felesége rábólintott (és most mindegy, hogy azért, mert befolyásolható, vagy tényleg ő is úgy gondolta, hogy ezt az egyébként csodálatos eseményt meg kell osztania a nagyvilággal) - ugyanolyan vastagon benne van, mint a nagy arcú férje.
Ahogy írtad: igen, megérdemlik egymást.
Szegény gyerek...
További ajánlott fórumok:
- Hetente többször veszel új ruhát, mert jobban érzed magad tőle itt a helyed!
- A szívbemarkoló plátói szerelem. Ki hogyan élte meg, vészelte át? :o)
- Fukusima atomerőmű . A megengedett háttérsugárzás 1000-szeresét mérik! Mekkora veszélyben lehetünk?
- Egy betörésnél melyek azok a hibák, amelyek veszélyt jelentenek számunkra?
- Nyaralás veszélyeztetett terhesség miatti táppénz alatt
- Miért dob el mindenki? Hogyan vészeljem át?