Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vessünk számot, mit történt veled ebben az évben, jó és rossz! fórum

Vessünk számot, mit történt veled ebben az évben, jó és rossz! (beszélgetés)

19. Ildi
jan. 18. 00:41
Még semmi negatív de ugye az év elején járunk..🙂
jan. 18. 00:23
otthon jartam szeretett kis hazamban.
2012. dec. 27. 17:33
Az a jó történt velem, hogy nem történt semmi rendkívüli:))))
2012. dec. 26. 10:06

Nekem nagyon izgalmas évem volt: Németországba költöztem a Páromhoz (Ő is magyar) tavaly augusztusban. Nem találtam munkát a nagyon gyenge német tudásom miatt. Idén januártól végre dolgozhattam, ami nagyon furcsa volt, hisz még sosem dolgoztam gyárban (tanári végzettségem van, mindig irodában ültem) Egyre jobban megy a német, már barátaink is vannak itt, ami nekem nagyon fontos, hisz rengetegszer kiakadtam, hogy egyedül vagyunk itt.

Jövőre már szeretnék itt egy normális melóhelyet. Masszírozni szeretnék, mert arra is meg van a végzettségem, és nagyon szeretem csinálni. Én ezt kértem a Jézuskától. :)

2012. dec. 25. 21:42

Nekem az a legjobb,hogy vége az évnek.A 2012-nek úgy vágtam neki,hogy valami történni fog,velem vagy a közvetlen csalástagjaimmal,rossz,de nem feltétlen egészségügyi.Még egy csőtörésünk sem volt.A térdemet kicsit műteni kellett,de nem volt vészes.Na jó,a monitoromat kellett lecserélni

+jó,hogy a jövő évre semmi negatívot nem érzek!Semleges,bár jövőre kezdi a 8.osztályt lányom,izgulnivaló lesz

14. 5146e98818 (válaszként erre: 2. - Kenzol)
2012. dec. 25. 20:12
Ezt nevezem pozitív gondolkodásnak!
2012. dec. 25. 19:09
jó dolog, hogy a kölök most lett elsős. rossz nem történt, jó sem.inkább ment minden a megszokott módon.
12. kenzol (válaszként erre: 8. - Lunafénye)
2012. dec. 25. 18:59
köszönöm,aranyos vagy :)
11. 9f86e86d50 (válaszként erre: 2. - Kenzol)
2012. dec. 25. 16:22

Ebben az évben történt pár rossz és jó dolog. Az a jó a rosszban, hogy tanított, a jóban meg az a rossz, hogy nem. Ejj...

A jó élmények csak megtörténtek, és vágyom rá, hogy újra átélhessem, de hálát adok a rosszakért. Most akkor mi van?! :D

A rossz nem lehet jó nélkül, tehát mindkettőt akarom, mert ha nem akarnám akkor nem is érezném a különbséget. Ajjaj, gabalyodik...

Tehát nincs is olyan, hogy jó és rossz, csak olyan amit szeretnék újra átélni, és olyan amiket rafináltan kicselezni, illetve időben észrevéve elkerülni. Azt hiszem ez lehet a módja.:)

A legjobb dolog az életben, hogy folyton változik és rugalmas hozzáállással mindig tanulhatunk.:)

10. last
2012. dec. 25. 16:09
Márciusban megkérte a kezem-Júliusban autóbaleset érte(szerencsére neki nem lett baja)
2012. dec. 25. 14:52

januárban 3 elvesztett baba után végre megszületett a kisfiam, aki már be is állt a karácsonyfa alá

boldog karácsonyt nektek is!!!!!

8. lunafénye (válaszként erre: 2. - Kenzol)
2012. dec. 25. 14:50
Kívánom, hogy ami szörnyűség történt Veled idén, az háromszorosan legyen jobb jövőre!!!!!! :)
2012. dec. 25. 14:35
Nem fogom az életemet nyilvánosság elé tárni.
6. arrival (válaszként erre: 2. - Kenzol)
2012. dec. 25. 14:35
Remeljuk 2013 jo ev lesz neked!!! Es csodalom az optimizmusod.
2012. dec. 25. 14:03
Mindenkinek megvan a maga baja....:(
4. mafalda (válaszként erre: 2. - Kenzol)
2012. dec. 25. 14:00

Csodállak,hogy ilyen derülvel tudsz erről írni!

Kívánom,hogy csak jó dolgok történjenek veled ezután!

3. syria (válaszként erre: 2. - Kenzol)
2012. dec. 25. 13:50

Jesszus! Ez még 3 embernek is sok, nem nemhogy egynek!

Igazad van, fő az optimizmus!

2012. dec. 25. 13:37

A legjobb ami történt ebben az évben, hogy elvitt a barátnőm az orvoshoz :)Kiderült, hogy rákos vagyok,de megműtöttek és egészségesnek nyilvánítottam magam :)

Apukám meghalt december 6.-án

Ma meg amikor elment anyukám meg az öcsém Tőlünk, a tesóm felelőtlenül vezetett és fejre álltak a kocsival DE mind a ketten jól vannak.

Ráadásul kiderült a műtétem után, hogy a férjemnek "CSAK" barátnője van,teljesen elromlott a családi életem, de majd lesz jobb :)

2012. dec. 25. 13:32
:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook