Vessünk számot, mit történt veled ebben az évben, jó és rossz! (beszélgetés)
Nekem nagyon izgalmas évem volt: Németországba költöztem a Páromhoz (Ő is magyar) tavaly augusztusban. Nem találtam munkát a nagyon gyenge német tudásom miatt. Idén januártól végre dolgozhattam, ami nagyon furcsa volt, hisz még sosem dolgoztam gyárban (tanári végzettségem van, mindig irodában ültem) Egyre jobban megy a német, már barátaink is vannak itt, ami nekem nagyon fontos, hisz rengetegszer kiakadtam, hogy egyedül vagyunk itt.
Jövőre már szeretnék itt egy normális melóhelyet. Masszírozni szeretnék, mert arra is meg van a végzettségem, és nagyon szeretem csinálni. Én ezt kértem a Jézuskától. :)
Nekem az a legjobb,hogy vége az évnek.A 2012-nek úgy vágtam neki,hogy valami történni fog,velem vagy a közvetlen csalástagjaimmal,rossz,de nem feltétlen egészségügyi.Még egy csőtörésünk sem volt.A térdemet kicsit műteni kellett,de nem volt vészes.Na jó,a monitoromat kellett lecserélni
+jó,hogy a jövő évre semmi negatívot nem érzek!Semleges,bár jövőre kezdi a 8.osztályt lányom,izgulnivaló lesz
Ebben az évben történt pár rossz és jó dolog. Az a jó a rosszban, hogy tanított, a jóban meg az a rossz, hogy nem. Ejj...
A jó élmények csak megtörténtek, és vágyom rá, hogy újra átélhessem, de hálát adok a rosszakért. Most akkor mi van?! :D
A rossz nem lehet jó nélkül, tehát mindkettőt akarom, mert ha nem akarnám akkor nem is érezném a különbséget. Ajjaj, gabalyodik...
Tehát nincs is olyan, hogy jó és rossz, csak olyan amit szeretnék újra átélni, és olyan amiket rafináltan kicselezni, illetve időben észrevéve elkerülni. Azt hiszem ez lehet a módja.:)
A legjobb dolog az életben, hogy folyton változik és rugalmas hozzáállással mindig tanulhatunk.:)
januárban 3 elvesztett baba után végre megszületett a kisfiam, aki már be is állt a karácsonyfa alá
boldog karácsonyt nektek is!!!!!
Csodállak,hogy ilyen derülvel tudsz erről írni!
Kívánom,hogy csak jó dolgok történjenek veled ezután!
Jesszus! Ez még 3 embernek is sok, nem nemhogy egynek!
Igazad van, fő az optimizmus!
A legjobb ami történt ebben az évben, hogy elvitt a barátnőm az orvoshoz :)Kiderült, hogy rákos vagyok,de megműtöttek és egészségesnek nyilvánítottam magam :)
Apukám meghalt december 6.-án
Ma meg amikor elment anyukám meg az öcsém Tőlünk, a tesóm felelőtlenül vezetett és fejre álltak a kocsival DE mind a ketten jól vannak.
Ráadásul kiderült a műtétem után, hogy a férjemnek "CSAK" barátnője van,teljesen elromlott a családi életem, de majd lesz jobb :)
További ajánlott fórumok:
- Írj 3 pozitív dolgot, ami ma történt Veled! (És gyere vissza holnap is!)
- Szerintetek mi történt a malajziai repülőgéppel?
- Vesztetek már össze csúfosan anyósotokkal? Mi történt utána?
- Mi történt ma veled, ami apró kedves dolog, de felvidított?
- Mi történt? Miért nem jelentkezik?
- A Paco Rabanne "1 Million" parfümhöz aranyozott dobókockákat lehetett kapni. Tudna vki segíteni ebben, hogy mikor, milyen apropóból történt?