Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Vessek véget ennek a kapcsolatnak? fórum

Vessek véget ennek a kapcsolatnak? (beszélgetős fórum)

tegnapelőtt 00:08
azonnal szakits vele!
12. pteri (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
nov. 1. 21:24
Örülj neki, hogy nem visz magával, szeretnéd látni rendszeresen jól berúgva?
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Csikil4ny)
okt. 27. 21:17
Lehet, hogy igazad van.
10. csikil4ny (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 27. 17:10
Egy idő után az ember előbb megnézi az illetőt, utána lesz szerelmes. 3 hónap alatt egy ideálba szerettél bele, nem belé. Egyszerűen csak a magány okozza.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Csikil4ny)
okt. 27. 13:06
Az igazság az, hogy ezt tegnap tudtam meg konkrétan. Tehát nem zavart, mert nem volt róla tudomásom. A baj az, hogy beleszerettem, és most óriásit koppantam.
8. csikil4ny (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 27. 12:34

Nekem az a furcsa, hogy az nem zavar, hogy be szokott rúgni?

Mindig érdemes megkérdezni, hogy volt-e hosszú kapcsolata, ha volt, miért lett vége, megfigyelni milyen a szüleivel a kapcsolata, baráti köre. Ezekből sok mindent összerakhatsz, így ismered meg. A mi korunkban már kicsit jobban kellene válogassunk, mert másképp nem azt kapjuk, amit szeretnénk.

okt. 27. 10:58
Szerintem ennek az embernek ez az életstílusa. Ezt szokta meg, így alakította ki az életét.
okt. 27. 10:47
Szex kapcsolat? Ne is akarj többet mert nem lesz
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 27. 10:41

"Ti mit tennétek?"

Mit számít, ki és mit tenne? Ha több a lépj tovább, akkor lépsz, ha azt mondják, jól van ez így, akkor tipródsz tovább?

És őszintén kíváncsi vagyok a válaszodra, mert mindig az ilyan fórumokon elcsodálkozom, hogy itt várnak megerősítést.

4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 27. 10:37
Engem semennyire nem érdekelne, ha megtudnám iszik, hacsak nem szeretek én is belecsapni a lecsóba.
3. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
okt. 27. 10:20

53 éves agglegényt akarsz magadhoz láncolni 3 hónap után?

Rosszul értelmezed ezt a veled töltött időt és bulikat.

Ha nincs buli, akkor megy hozzád. Nem fogod a baráti, haveri ivócimborák köréből kiszakítani.

Nem fog változni.

Lépj tovább!

okt. 27. 10:06
Keress új barátot/ barátokat! Pussz
okt. 27. 09:54
3 hónapja van egy barátom, ő agglegény(53), én elvált(46) vagyok. Nem töltünk minden estét együtt, megadjuk egymásnak a kellő szabadságot.(Főleg én) Megtudtam, hogy amikor nem együtt vagyunk, bulikra jár, és jól be szokott rúgni. Pl. tegnap egy szülinapi partyn volt, legjobban az bánt, hogy engem soha nem hív magával. Ti mit tennétek?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook