Vénusz-diéta-ciklus (beszélgetés)
elég keményen de mindenféle kaját eszem kivéve tésztaféléket abbol szinte semmit nem eszek. a többiböl meg keveset
mennyire csinálod drasztikusan a kúrád?
könnyebb, vagy keményebb fogyókúra? nem mindegy...
tuti hogy azért mert csináltam tesztet és terhes nem vagyok
Szia! biztos, hogy attól nincs mensid?
a kérdésedre egyébként azért nem tudom a választ, mert egyén függő a dolog. Mindenkinek máshogy működik a szervezete:)
hello, azt szeretném kérdezni, hogy a fogyokura miatt megszünt menstruácio mikor tér vissza vagy egyáltalán visszatér-e?
hol van??? máris átnyergelek oda:D
Jól átkavarodtunk az utazás témára a Vénusz diétáról. Milyen érdekes, nyitottam agy fórumot az utazással kapcsolatban, az meg halódik :(((
Álmodok róla, szerintem szuper lehet. Elmesélni lehet, csak szerintem felfogni nem, ha még nem láttad. Sajnos a párommal kell egyeztetni a vágyainkat és ő egyenlőre Japánért nincs oda. De elmennék Tokióba, egyáltalána Japánba. Biztos nagy élmény volt neked!! (Valamikor tanultam japánul, totál otthon, önszorgalomból, autodidakta módon.)
Nekem Tokió volt az etalon! azt nem lehet elmesélni!!!
Ez jó :))) Szerintem sok szép, vagy érdekes hely van a világon. Kenya 7 éve álmom, és talán idén ősszel megyünk:DD, de szóba jött Mauritius is. (Kenyát választottam).
Van még ennél szebb hely???? na neeeee!
Nekem is van álom helyem, ahol nem jártam és szeretnék még eljutni, sebaj, hosszú az élet...:)) Szerencsére a párommal nagy utazók vagyunk.
Óhhhh, anyám, bár én eljutnék már oda! Pedig már bejártam a világot, de ott még nem voltam...
Én is gyakran nézegetem a többivel együtt, nem tudok betelni vele. Maldív-szigetek felett.
na igen...:D
Egyébként, ha megkérdezhetem, hol készült a repülőből levett kép? mert iszonyatosan gyönyörű!
Azt elhiszem! Ha a diétám mellett arra ébrednék holnap, hogy 3 kg-val kevesebb, vagyok ugrálnék örömömben!!
elképzelhető, mindenesetre jót röhögtem aznap reggel:D
Lehet, hogy a Hold is akkor kezdet el fogyni és a kettő együtt tud ilyen erős súly csökkenést eredményezni.
Érdekes amúgy a dolog.
A múltkor, mielőtt megjött a mensim, előző este a mérleg 3 kilóval többet mutatott, mint másnap reggel.
Én nem tudom, hogy mi a franc volt az(elképzelhető, hogy egy csomó víz), de másnapra eltűnt teljesen, mind a 3 kilójával együtt:D
Igen, a Hold befolyásolja a fogyást. Dagadó Holdnál jöhet föl 1-2 kg vagy stagnál a fogyás, csökkenő Holdnál nagyon beindul. A Hold nem csak a vizekre van hatással. Az a szerencsés, akinek a Hold fázis összhangban van a menstruációs ciklussal. Nálam nem így van.
Köszönöm szépen!! Örülök, hogy tetszett!
Nagyon részletes és összeszedett cikk,gratulálok hozzá.Részletesen leírtad a ciklus során fellépő változásokat.Az én tapasztalatom is az,hogy az első 2 hétben jobban megy a fogyás,mint a peteérés után.Most legutóbbi ciklusomban ez sem volt rám igaz.Nem is értettem,mígnem tegnap este felnéztem az égre,és rájöttem,hogy dagadó hold van.Ezek szerint tényleg hatással van a Hold a fogyásra,de ilyen konkrétan én még nem vettem ezt észre,mint most.Úgy látszik,a Holddal együtt dagadunk és fogyunk. :DD
Én azt mondom nektek, ha gyógyírt kerestek a problémára, bizony érdemes kipróbálni. Én spec. mindenre kapható vagyok az egészségem érdekében.
Jelenlegis azt tanulmányozom több-kevesebb sikerrel, hogy mi köze van a holdfázisokhoz a fogyókúrának. Azt tudom, hogy teleholdkor én is farkaséhes szoktam lenni, mint a farkasok, csak épp nem nyüszítek a hold felé:D
Nagyon érdekes cikk.Nekem gondom van a rendszertelen menzesszel, lehet,hogy ezen is segítene valamit.Vagy ez csak a "normális" ciklusra igaz?
Én azt tapasztaltam,hogy a menzesz előtt tartja vissza a szervezetem a vizet, ha megjön akkor már nem.De gondolom ez is változhat egyénenként.Mindenesetre a cikk nagyon érdekes, lehet,hogy kipróbálom.....
sziasztok!én azt olvastam, hogy a menstruáció alatt a súly akár 2 kg -ot is "gyarapodhat",hiszen a szervezet ilyenkor visszatartja a vizet.Itt azt írja,hogy fogyunk :S akkor?:o tapasztalatom szerint gyarapodunk :s
Hallottam egy nagyon érdekes dolgot a Vénusz diétáról, miszerint kapcsolatba hozható a ciklusunkkal. Érdekes lehet mindazok számára, akik pusztán diétáznak, érdekes lehet azoknak is, akiknek kérdéseik vannak a ciklusuk tekintetében, és érdekes lehet azoknak, akik kipróbálják, milyen hatással van együtt a kettő a szervezetükre. Nos, ezt szeretném veletek megosztani, van benne némi érdekesség. Mindenkinek sikeres fogyást, és okosodást kívánok!
Ugrás a teljes írásra:
Vénusz-diéta-ciklus